Jennifer Aniston velebí Netflix za postoj k potratom: Takto sa činí zmena!

Herečka Jennifer Aniston je v komediálnom žánri pomerne úspešná a tak asi nie je prekvapením, že práve jej najnovší film je opäť komédia. Novinku Murder Mystery predstavila na premiére aj pri oficiálnom strtenutí s novinármi.

12.06.2019 15:10
debata (14)
Herečka Jennifer Aniston na fotostretnutí k... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Jennifer Aniston na fotostretnutí k filmu Murder Mystery. Herečka Jennifer Aniston na fotostretnutí k filmu Murder Mystery.

Novinku, v ktorej si zahrala po boku Murder Mystery, produkovala spoločnosť Netflix a tá sa len nedávno vyjadrila, že zvažuje stopku nakrúcaniu filmov v americkom štáte Georgia v prípade, že prejde do platnosti zákon o zákaze potratov.

Päťdesiatročná hollywoodska hviezda vyjadrila svoje nadšenie z tohoto rozhodnutia a pridala sa tak k skupine osobností, ktoré ostro kritizujú nové zákony a proti-potratovú politiku v niektorých štátoch krajiny.

Jennifer Anniston  na premiére krimi komédie...
 Adam Sandler a Jennifer Aniston na premiére...
+6 Jennifer Aniston na premiére krimi komédie...

„Myslím si, že to je fantastické rozhodnutie. Majú silné slovo, majú moc a práve takéto gestá dokážu priniesť zmenu,“ komentovala Aniston pre magazín Variety. Herečka, ktorá je bezdetná, si myslí, že ženy by mali mať stopercentné právo rozhodovať sa o vlastnom tele.

Iba nedávno schválili zákon proti vykonávaniu potratov v americkom štáte Alabama, pričom jedinou výnimkou na vykonanie potratu má byť vážne ohrozenie zdravia matky. Žena, ktorá otehotnela následkom znásilnenia, však právo rozhodnúť sa, či si dieťa nechá alebo nie, podľa tohto zákona mať nebude.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #právo #potrat #netflix

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...