S Diddym si užívala, dieťa čaká s iným! Krásna Cassie sa chváli na internete

Dlhé roky bola partnerkou rapera Diddyho, ale nebol to on, kto sa napokon stal otcom jej prvého dieťaťa. S kým ho čaká speváčka Cassie?

13.06.2019 12:43
debata
Speváčka Cassie ešte v čase vzťahu s raperom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Cassie a jej životný partner Sean "Diddy" Combs. Speváčka Cassie ešte v čase vzťahu s raperom Diddym.

Americká kráska v stredu zverejnila na svojom konte na Instagrame správu, že sa stane mamou. „Neviem sa dočkať, kým bude naše dievčatko na svete,“ napísala Cassie na Instagrame.

Správa bola zároveň vyznaním pre jej partnera a otca bábätka. Reč je o osobnom trénerovi Alexovi Fineovi. Aj on následne na vlastnom instagramovom profile zverejnili slová venované nenarodenej dcérke. „Budem prvým mužom v tvojom živote a ukážem ti najväčšiu lásku a pozornosť, ktorá potrvá navždy,“ komentoval Fine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Letter to my Daughter I will be the first man in your life and will show you the greatest love and affection now and forever. I never thought my heart could grow bigger after meeting your mother... then I found out we were having you and I instantly felt a love that is so indescribable. I promise to be at every dance recital, concert, sporting event, school plays whatever you decide to do I will be there and support you. I am your number one fan I promise to be a man that you and your mother look up to and love. I will always listen and put the both of you first. I will show you a healthy relationship and how you deserve to be treated. I promise to never approve of any boy you like because they will never be good enough for my baby girl. Sorry I can’t promise that I won’t embarrass you because I will give you so many kisses at every school drop off. I will be the Dad that never forces my opinions on you. I will love whatever you do in life as long as you’re happy. I promise that I will be kind, sweet, and you will always be daddy’s little girl. I promise to love you every single second unconditionally until my last breath. You’re perfect to me and always will be

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Fine (@alexfine44),

Dvojica o svojom vzťahu prvýkrát informovala v decembri minulého roka, hoci údajne randili už niekoľko mesiacov predtým. Cassie, ktorá má na konte niekoľko hudobných hitov, bola partnerkou slávneho rapera Diddyho od roku 2006 do roku 2018. Za celý tento čas nemali spolu potomkov, hoci raper a podnikateľ Diddy je otcom až šiestich ratolestí.

Štyri z nich mu porodila modelka Kim Porter, ktorá náhla umrela minulý rok na komplikácia spojené so zápalom pľúc. Diddy iba nedávno so všetkými svojimi deťmi pózoval pre magazín Essence a hovoril o tom, že po jej smrti cítil povinnosť postarať sa o všetky deti, o čo ho údajne Porter pred smrťou požiadala.

Obálka magazínu Essence s raperrom Seanom... Foto: SITA/AP
Essence s raperrom Seanom Diddym Combsom a jeho ratolesťami - zľava: Quincy, 27, Jesse, 12, Christian, 21, Chance, 12, D´Lila, 12 a Justin, 25. Obálka magazínu Essence s raperrom Seanom Diddym Combsom a jeho ratolesťami - zľava: Quincy, 27, Jesse, 12, Christian, 21, Chance, 12, D'Lila, 12 a Justin, 25.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #tréner #Instagram #Cassie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...