Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger majú naponáhlo! Dieťa okamžite po svadbe?

Herec Chris Pratt a knižná autorka a blogerka Katherine Schwarzenegger sa zosobášili len pred pár dňami.

14.06.2019 13:00
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: ,
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.
debata

Ich láska nabrala po ich zoznámení takmer raketový štart a jej vyvrcholenie prišlo veľmi rýchlo. Tridsaťdeväťročný rodák z mesta Virginia v Minnesote a 29-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera spolu začali randiť vlani v júni. Ich svadba tak prišla rok po zoznámení.

A všetko nasvedčuje tomu, že podobne ako so svadbou, nebudú čerství manželia otáľať ani s potomkami. „Katherine ešte stále nemôže uveriť tomu, ako veľmi sa jej život zmenil potom, ako strela Chrisa,“ opísal zdroj z okolia dvojice pre magazín People. „Chris mal od začiatku vzťahu vážne úmysly a nijako sa s nimi netajil. Ona sa nikdy necítila byť taká milovaná. Obaja sú nesmierne šťastní, že sa našli a rodinu chcú rozšíriť tak skoro, ako to len bude možné,“ dodal zdroj.

Chris už jedno dieťa má, 6-ročného syna Jacka s herečkou Annou Farisovou. „Jack bol od začiatku súčasťou ich vzťahu, namiesto romantických rande vo dvojici si užívali chvíle v trojici,“ píše People. „Katherine je ako veľké dieťa a miluje aktivity s Jackom. Páči sa jej to, aký je Cris otec.“

Chris Pratt, ktorého diváci poznajú najmä z filmov Strážcovia galaxie, sa oženil už druhýkrát. V minulosti bol ženatý s herečkou Annou Farisovou, s ktorou má spomínaného syna Jacka. Po ich nečakanom rozchode v roku 2017 sa niekoľko mesiacov neobjavil v ženskej spoločnosti. S Katherine Schwarzeneggerovou ich údajne zoznámil spoločný známy a od prvého momentu medzi nimi preskočila iskra. Manželstvo s Farisovou mu vydržalo osem rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...