Tom Jones opäť na Slovensku! Teší sa na neho aj mladšia generácia

Legendárny anglický spevák Tom Jones rozozvučí už vo štvrtok 20. júna slovenskú metropolu.

16.06.2019 00:00
Tom Jones Foto: ,
Tom Jones sa na Slovensko vráti po štyroch rokoch.
debata

V uvedený večer príde na program aj tanec, svoje povestné pohyby priamo na pódiu predvedie Tom Jones. „Veľmi nás tešia ohlasy aj od zástupcov mladšej generácie, ktorí sa na koncert chystajú. Je to dôkaz toho, že Tom Jones je skutočná legenda a oslovil aj mladšie publikum,“ vyjadrili sa zástupcovia agentúry Vivien, ktorá speváka na Slovensko prináša.

„Jeho spevácky prejav je rovnako úžasný, ako bol v časoch jeho mladosti. Skutočne, a to nielen spevom, vytvára pocit, že popiera zákony času,“ doplnili vo vyhlásení pre médiá.

Jeho energiu si televízni diváci mohli vychutnať na diaľku vďaka anglickej verzii The Voice, ktorej posledný ročník bol vysielaný približne v rovnakom čase ako česko-slovenský formát. Počas speváckej súťaže Tom Jones ukázal okrem odborného názoru aj svoje ďalšie prednosti, medzi nimi charizmu, talent a chuť zabávať druhých. Svojimi improvizovanými speváckymi vystúpeniami sa dostal pod kožu širokej verejnosti.

Po skončení televíznej talentovej súťaže vyštartoval na turné, pričom koncertnú šnúru začal v Amerike, následne sa presunul do Európy a už o šesť dní príde aj na Slovensko. Na stretnutie so spevákom sa môžu tešiť dvaja fanúšikovia, ktorí si pri osobnom stretnutí budú môcť urobiť aj spoločné foto.

Sir Thomas Jones Woodward má na svojom konte viac ako 100 miliónov predaných hudobných nosičov. V roku 2006 mu kráľovná Alžbeta II. udelila rytiersky titul za výnimočný prínos v oblasti hudby. Tom Jones je držiteľom viacerých hudobných ocenení vrátane Grammy, MTV Video Music Awards či Brit Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #tanec #mladí #generácia #Tom Jones

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...