Ramosova nevesta šatami uchvátila Sevillu! A prekvapila čiernou kyticou

Pilar Rubio sa konečne dočkala! Po siedmich spoločných rokoch sa v sobotu stala manželkou futbalistu Realu Madrid Sergia Ramosa (33).

16.06.2019 08:14
Sergio Ramos Foto: ,
Hráč Realu Madrid Sergio Ramos a moderátorka Pilar Rubio po obrade v katedrále v Seville.
debata

41-ročná herečka a moderátorka, ktorá už futbalistovi stihla porodiť tri ratoleti, sa pani Ramosovou stala počas obradu v katedrále v španielskej Seville. Po obrade, okolo pol ôsmej večer, mladomanželia pózovali pred katedrálou, pred fotografmi si vymenili dva mladomanželské bozky, ktorým sa prizerali stovky fanúšikov.

Manželka Sergia Ramosa Pilar Rubiová po... Foto: SITA/AP, Antonio Pizarro
Pilar Rubiová Manželka Sergia Ramosa Pilar Rubiová po svadobnom obrade v Seville.

41-ročná rodáčka z Madridu sa pred oltár postavila vo veľkolepej róbe, ktorá obopínala jej ukážkovú postavičku. Biela látka bola posiata drobnými perličkami, šaty dopĺňala aj úchvatná vlečka, ktorá nevestu zdobila počas jej príchodu do katedrály. Rovnako ako šaty aj vlečka a závoj boli posiate perličkami.

Moderátorka  Pilar Rubio po obrade v katedrále...
Hráč Realu Madrid Sergio Ramos a moderátorka...
+6Hráč Realu Madrid Sergio Ramos a moderátorka...

Zaujímavým detailom bola jej svadobná kytica – tvorili ju čierne kvety. „Nechcem byť tradičná nevesta,“ vyjadrila sa moderátorka pred časom pre magazín Hola. Nevestu ku katedrále priviedol jej otec Manuel, Ramos prišiel v sprievode mamy Paqui Garcie. Jej outfit dopĺňal nápadný čierny závoj, ktorý patrí k andalúzkej tradícii.

Hráč Realu Madrid Sergio Ramos  s mamou,  Paqui... Foto: SITA/AP, Antonio Pizarro
Sergio Ramos Hráč Realu Madrid Sergio Ramos s mamou, Paqui Garcia , prichádzajú do katedrály v Seville.

Na následnú párty, ktorá sa konala na farme La Alegría, ktorá je v Ramosovom vlastníctve, bolo pozvaných 400 až 500 hostí. Ako informovali pred svadbou médiá, okrem španielskej speváčky Niny Pastori mala na svadbe vystúpiť kapela AC/DC. Jej súkromný koncert mal Ramosa stáť milión eur. Tento plán však napokon nevyšiel a hosťom zahrala skupina Europe. O menu pre svadobčanov sa postaral šéfkuchár Dani Garcia, ocenený troma Michelinskými hviezdami, reštauráciu vlastní v Marbelle.

David Beckham a Victoria prichádzajú na svadbu... Foto: SITA/AP
Sergio Ramos David Beckham a Victoria prichádzajú na svadbu Sergia Ramosa v katedrále v Seville.

Ako informoval magazín Hola ešte pred svadbou, hostia dostali jasné pokyny, akým farbám oblečenia sa majú počas svadby vyhnúť – medi tými „zakázanými“ mali byť ružová, oranžová, biela, zelená a červená. Pritom módna návrhárka Victoria Beckham, ktorá prišla na podujatie spolu s manželom Davidom, si obliekla biele šaty z vlastnej kolekcie posiate jemným čiernym vzorom, ku ktorým si obula lodičky výraznej ružovej farby. V šatách z identickej látky sa pred časom na verejnosti ukázala ešte tehotná vojvodkyňa Meghan.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan na oslavách... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Sergio Ramos #Pilar Rubio

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....