Láska ako hrom sa skončila! Dakota Johnson a Chris Martin sú od seba

Veľké vzplanutie z jesene 2017 nemalo dlhé trvanie! Herečka Dakota Johnson (29) a frontmann kapely Coldplay, Chris Martin (42), sa rozišli.

16.06.2019 11:33
Dakota Johnson The Friend Foto: ,
Americká herečka Dakota Johnson.
debata

Denník „The Sun“ priniesol správu, že obaja sú už istý čas single. A hoci sa na adresu ich lásky vyjadrovala aj exmanželka Martina, oscarová herečka Gwyneth Paltrow, dvojica svoj vzťah nikdy oficiálne nepotvrdila. Pritom to bola práve Paltrow, ktorá sa na adresu svojej „nasledovníčky“ vyjadrovala vždy vo veľmi pozitívnym duchu a opisovala ju ako úžasnú ženu.

Zdroj z okolia dvojice sa pre The Sun vyjadril: „Bolo im spolu vždy veľmi dobre a vyzerali byť spolu naozaj šťastní. Dokonca sa skloňovalo aj slovo zásnuby či spoločné dieťa. Ale Chris sa pred časom vyjadril, že už spolu nie sú. Všetkých to naozaj prekvapilo.“

Chris Martin bol v minulosti ženatý s Gwyneth Paltrow, s ktorou majú dve spoločné ratolesti – dcéru Appe (14) a syna Mosesa (12). Ako sa herečka Platrow vyjadrovala v mnohých rozhovoroch o Martinovi, aj po rozvode zostali priateľmi a ich vzťah opisovala ako súrodenecký.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...