Rachel, Monica a Phoebe spolu a celkom zblízka! Ktorej pribudlo najviac vrások?

Trojica hviezd seriálu Priatelia - Courteney Cox, Jennifer Aniston a Lisa Kudrow zostali kamarátkami aj po poslednej seriálovej klapke, ktorá padla po desiatich rokoch a 236 odvysielaných epizódach v roku 2004.

17.06.2019 00:00
debata (1)

Zvlášť blízky vzťah mali seriálová Monica a Rachel, ktoré spoločne prežívali nielen príjemné, ale aj tie horšie životné okamihy, ich rozvody nevynímajúc. Aniston sa o Coxovej častokrát vyjadrovala v pozitívnom zmysle ako o spriaznenej duši, ktorá ju sprevádza celým životom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Vo februári, keď Aniston oslavovala svoje päťdesiate narodiny, to bola aj Courteney Cox, ktorá s ňou prežila hororový let do letoviska Cabo San Lucas v Mexiku, kedy pre poruchu liedala museli so súkromným litadlom núdzovo prisťtáť v kalifornskom Ontariu.

Svet by sa mal zmieriť, že nikdy neuvidí... Foto: Warner Bros. Television Distribution
Priatelia, friends, aniston, cox, kudrow, leblanc, perry, schwimmer, Svet by sa mal zmieriť, že nikdy neuvidí pokračovanie Priateľov.

Narodeniny, 55 rokov, oslavovala 15. júna seriálová Monica Gellar. Na svojom Instagrame zverejnila záber s dvoma kamarátkami, ku ktorému napísala: „Som taká šťastná, že môžem narodeniny oslavovať s týmito dvoma.“ Rovnako stará je aj Lisa Kudrow, ktorá, ako na zábere vidieť, ide celkom prirodzenou cestou, čo sa starnutia týka. Vrásky neskrýva, ani sa ich nesnaží zahnať silou-mocou.

Herečky si počas oslavy museli vystačiť samé, ich hereckí kolegovia v zložení Matt LeBlanc, David Schwimmer a Matthew Perry im spoločnosť nerobili.

Vzkriesenie seriálu, ktorý milovali milióny fanúšikov po celom svete, je večnou témou. Pred časom sa k nej vyjadrila Jennifer Aniston v šou Ellen DeGeneres: „Poviem to takto, chcela by som to spraviť… Dievčatá to chcú spraviť a chlapci tiež. Som si istá,“ povedala na margo moderátorkinej otázky, či existuje šanca na revival. "Môže sa stať hocičo,“ uzavrela Aniston.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Courteney Cox #priatelia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...