Ornelle Mutiovej hrozí polroka väzenia! Je finančne naozaj celkom na dne?

Talianska herečka Ornella Muti by mohla stráviť pol roka vo väzení, ak do mesiaca nezaplatí odškodné za zrušené predstavenie, namiesto ktorého letela do Petrohradu na stretnutie celebrít s ruským prezidentom Vladimirom Putinom.

17.06.2019 12:40
Ornella Muti Foto: ,
Talianska herečka Ornella Muti na archívnom zábere.
debata

O rozhodnutí talianskeho najvyššieho súdu informoval spravodajský server BBC. Herečka v minulosti uvádzala, že si nemôže dovoliť uhradiť 30 000 eur odškodného. Muti predstavenie odriekla v decembri 2010 kvôli údajnej chorobe, dokonca poslala aj falošný doklad o práceneschop­nosti, podľa ktorého mala zápal priedušiek, horúčku, kašeľ a chrapot. Na základe sfalšovaného dokumentu bola odsúdená za pokus o podvod.

Rozsudok vo štvrtok potvrdil najvyšší súd. Popri pokute 500 eur musí Muti ako náhradu škody zaplatiť 30 000 eur divadlu Teatro Verdi v meste Pordenone na severovýchode Talianska. Ak herečka odškodné nezaplatí, pôjde na šesť mesiacov do väzenia, napísal denník Corriere della Sera. Podľa talianskych médií má Muti lehotu jeden mesiac.

Počas prvého procesu v roku 2015 herečka povedala, že na uhradenie odškodného nemá peniaze. O dva roky neskôr musela jej rodina opustiť rímsky byt kvôli dlhu 80 000 eur za nájom. Muti v minulosti médiám povedala, že si v Moskve v roku 2016 kúpila byt a chcela by ruské občianstvo.

Na charitatívnej večeri v roku 2010 sa okrem iných zúčastnili herci Gérard Depardieu, Vincent Cassel, Monica Bellucci, Kurt Russell, Sharon Stone či Mickey Rourke.

Ornella Muti sa narodila 9. marca 1955 v Ríme ako Francesca Romana Rivelliová neapolskému novinári a estónskej sochárke. Jej filmovú kariéru odštartoval režisér Damiano Damiani, ktorý ju už ako štrnásťročnú obsadil do hlavnej úlohy v snímke Najkrajšia manželka. V tejto mafiánskej dráme hrala po boku herca Alessia Orana, za ktorého sa o päť rokov vydala. V Hollywoode síce neprerazila, ale v Európe natočila osem desiatok snímok, v ktorých režiséri vsádzali najmä na jej tajomný sexepíl. Často lámala mužom srdce v komédiách i drámach, z ktorých k tým známejším patrí Kronika vopred ohlásenej smrti či Swannova láska. V roku 2012 debutovala Muti aj na javisku.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #pokuta #divadlo #predstavenie #Ornella Muti

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...