Adele vyrazila na koncert Spice Girls! To nadšenie skrátka musíte vidieť

Kritika, nekritika, na detské idoly sa nezabúda! A nespravila to ani speváčka Adele, ktorá sa vybrala na záverečný koncert formácie Spice Girls, ktorý sa konal v Londýne.

17.06.2019 13:55
debata (1)

Videá si preklikajte šípkou smerom doprava

Slávna britská speváčka sa v minulosti viackrát vyznala zo svojej fanúšikovskej lásky k Spice Girls. Práve dievčenská formácia a jej hity rámovalo celé jej detstvo a tínedžerské časy a už keď sa bývalé členky rozhodli vyraziť na turné, Adele nadšenie zdieľala na Instagrame.

Tentoraz tak urobila znovu a na svojom oficiálnom profile zverejnila momenty z londýnskej šou, na ktorú si vyrazila so skupinou priateľov. Na prvom minivideu spieva na zadnom sedadle jeden z hitov Spice Girls, na ďalšom zase vidieť ako so skupinou kamarátov a fanúšikov tancujú a spievajú spoločne hit Spice up your life.

Posledné minivideo zachytáva záber na pódium, kde sa štvorica členiek Spice Girls (piata Victoria Beckham sa na turné nezúčastnila) na pódiu stretla so svojimi ratolesťami a spieva hit Mama. „Teraz sme už všetky mamy,“ kričí do objektívu dojatá Adele, ktorá vychováva jedného syna.

Niekoľkonásobná držiteľka ceny Grammy sa, samozrejme, stretla aj s členkami skupiny v zákulisí a pogratulovala im k vydarenému koncertu. Medzi ďalšie slávne hviezdy, ktoré v minulosti boli zanietené fanúšičky Spice Girls, patrí aj herečka Emma Stone.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Instagram #Adele #Spice Girls #nadšenie

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....