Spevák Peter Andre o šikane: V škole do mňa hádzali kamene

Anglický spevák austrálskeho pôvodu Peter Andre zažil v škole šikanu. Štyridsaťšesťročný interpret, ktorého rodičia sú cyperskí Gréci, to prezradil v rozhovore pre noviny The Guardian.

18.06.2019 13:25
Peter Andre Foto: ,
Spevák Peter Andre a Emily MacDonagh.
debata

„Keď sme sa presťahovali do mesta Gold Coast, boli sme jediná etnická rodina, ktorú som tam poznal. Všetci okolo boli svetlovlasí, modrookí Austrálčania. V škole ma raz priviazali o plot a striedavo do mňa hádzali kamene, aby videli, komu sa podarilo hodiť mi ho do hlavy. Pamätám si, ako mi učiteľ povedal, aby som si nemyslel, že sa mi bude v jeho triede dariť. Povedal, že nechce vidieť moju tvár,“ uviedol spevák, ktorý sa s učiteľom po rokoch stretol, no nič mu nezazlieval. „Objal som ho. Povedal mi, že je na mňa hrdý. Nemal som voči nemu odpor, pretože som vedel, že tak to v tých časoch jednoducho chodilo,“ vyjadril sa.

Peter Andre, celým menom Peter James Andrea, vydal debutový, eponymný album v roku 1993. Nasledovali štúdiovky Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), Accelerate (2010), Angels & Demons (2012), Big Night (2014), Come Fly With Me (2015) a White Christmas (2015). Okrem toho má na konte aj album A Whole New World (2006), ktorý nahral s exmanželkou Katie Price, a tiež kompilácie The Very Best Of Peter Andre: The Hits Collection (2002), The Platinum Collection (2005) a Unconditional: Love Songs (2010). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You.

debata chyba
Viac na túto tému: #šikana #Peter Andre

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...