Hilmerová v Oteckoch nedávno porodila! Vlastná dcéra ju pomaly prerastie

Herečka Monika Hilmerová je v markizáckych Oteckoch ostrieľanou mamou.

18.06.2019 12:11
debata

S kolegom, Filipom Tůmom, pred kamerami vychovávajú štyri ratolesti. K trom chlapcom pribudlo dievčatko, Vlaďka a ako seriálovým rodičom im to naozaj ide, čo oceňujú aj televízni diváci. Hoci zo začiatku to tak možno nebola a Tůma sa povinnostiam v domácnosti skôr vyhýbal. Od Hilmerovej však dostal príučku.

Monika Hilmerov a Jaro Bekr s ich ratolesťami... Foto: Profimedia
Monika Hilmerov a Jaro Bekr Monika Hilmerov a Jaro Bekr s ich ratolesťami na premiére animáku Tajný život maznáčikov 2.

V reálnom živote má herečka detí o čosi menej. S manželom, choreografom Jarom Bekrom, vychovávajú dve ratolesti – Zaru (10) a Leonarda (6). V ich spoločnosti sa ukázali na premiére nového animáku Tajný život maznáčikov 2 v jednom z bratislavských kín. Zara, ktorá prišla na svet v roku 2009, sa poriadne „vytiahla“ a ako vidieť, bude z nej naozaj vysoká slečna. Už teraz je svojej sympatickej mame po ramená. Bekr si zasa pred fotografmi zapózoval so synom, ktorý, ako vidieť, je fanúšikom komiksových hrdinov, tričko mu zdobil Spider-Man.

A hoci z ratolestí Hilmerovej a Bekra sú už školáci, pred časom si herečka si zaspomínala na obdobie, kedy svoje deti iba čakala. „Pri prvom tehotenstve som mala 34 rokov a pri druhom 38 a už som bola považovaná za staršiu mamičku, ktoré sú častokrát strašené rôznymi nepríjemnými štatistikami. Vystrašili aj mňa a tak sme s manželom prišli za lekárom. Keď sme si v ambulancii pozreli ultrazvukové zábery bábätka v brušku, bolo to niečo fantastické, dodnes na to neviem zabudnúť. Okamih, keď som uvidela svoje deti na ultrazvukových záberoch a z úst lekára si vypočula, že všetko je, ako má byť, boli najkrajšie okamihy môjho života,“ opísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...