Princ Harry a Meghan budú krstnými rodičmi! Ktoré dieťa bude mať to šťastie?

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ktorý prišiel na svet 6. mája, má byť pokrstený už začiatkom júla.

19.06.2019 09:40
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry.
debata

Informujú o tom britské médiá. Dieťa by malo byť pokrstené v Kaplnke svätého Juraja na zámku Windsor, čiže na rovnakom mieste, kde si vojvodkyňa Meghan a princ Harry povedali pred vyše rokom svoje "áno“. Nielen princ Harry, ale aj princ William bol takisto pokrstený na zámku Windsor.

Samozrejme, verejnosť zaujímajú aj mená krstných rodičov, ktorých si vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu pre svojho prvorodeného syna zvolia. V tomto smere sa skloňujú Amal Clooney, Serena Williams či Elton John. Ale v hre sú aj členovia kráľovskej rodiny ako Zara Tindall či princezná Eugenie. Aj Harry a Meghan, ako uvádza britský denník „Daily Express“, sa už čoskoro stanú krstnými rodičmi. A aké dieťa bude ich krstniatkom?

Violet von Westenholz (33) je kamarátkou princa Harryho a jeho brata, princa Williama od detstva a očakáva svojho prvého potomka. Podľa denníka to bola práve Violet, ktorá pracuje ako PR manažérka, kto sa postaral o prvé rande sledovanej dvojice. V čase, kedy bola Meghan herečkou v seriáli Kravaťáci, Violet pracovala pre značku Ralph Lauren a práve tá mala spojiť aj tieto dve ženy. Slovo dalo slovo a zo žien sa stali kamarátky. Práve Violet dohodla Meghan a Harrymu rande. Príbeh, ktorý sleduje celý svet, sa napokon skončil priam rozprávkovo – kráľovskou svadbou a potomkom. Voľba krstných rodičov je tak podľa britských médií jasnou záležitosťou, Harry a Meghan by niekomu, kto bol pri zrode ich lásky, nemali povedať nie.

Violet von Westenholz je dcérou olympijského lyžiara Piersa von Westenholz, ktorý je dobrým priateľom princa Charlesa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...