Mary Bartalos s bábätkom v náručí! Je naozaj očarujúca, pozrite sa

Herečka Mary Bartalos sa tešila diváckej obľube ako Linda v seriáli Oteckovia, v ktorom poplietla hlavu Marekovi Fašiangovi.

19.06.2019 16:47
Mária Bartalos Foto:
Herečka Mária Bartalos.
debata

Po oznámení tehotenstva sa však sympatická Bartalos začala z úspešného seriálu „sťahovať“, až sa napokon stratila úplne.

Dvadsaťštyriročná herečka oznámila radostnú správu o tehotenstve v decembri minulého roka, približne po pol roku, čo si povedala „áno“ s manželom Adriánom Bartalosom. Bolo to v čase, kedy dokončila nakrúcanie filmu Trhlina režiséra Petra Bebjaka, v ktorom si zahrala jednu z hlavných rolí.

Mary Bartalos je aktívnou aj na Instagrame, kde svojich fanúšikov informuje aj o novinkách v súkromí. Na aktuálnej fotografii herečka priznáva, že bábätko, ktoré čaká, si „dáva na čas“. Pritom v náručí drží malého chlapčeka, syna jej švagra. Ten prišiel na svet pred dvoma týždňami, ako herečka uviedla na Instagrame. V rodine Bartalosovcov tak už možno o pár dní budú dve bábätká.

Video

Okrem seriálu Oteckovia či filmu Trhlina si Mary Bartalos nedávno zahrala aj v seriáli RTVS s názvom Inšpektor Max, v ktorom hlavnú rolu stvárnil Juraj Kukura. Ako herečka priznala aj nedávnom v rozhovore pre Pravdu, v blízkej dobe sa plánuje naplno venovať mamičkovským povinnostiam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Oteckovia #Mary Bartalos

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...