Gottovi krstila novinku dcéra Charlottka! Na otca sa podobá čoraz viac

Karel Gott má okrem dcéry Charlottky (13) aj o dva roky mladšiu Nellku.

21.06.2019 00:00
Karel Gott Foto:
Karel Gott pokrstil svoje dve nové narodeninové CD kolekcie s dcérou Charlottkou.
debata (2)

V priestoroch Rádia Impuls v pražských Holešoviciach pokrstil Karel Gott svoje dve nové narodeninové CD kolekcie, ktoré mapujú jeho single a najväčšie hity z priebehu šiestich dekád hudobnej kariéry.

Karel Gott pokrstil svoje dve nové narodeninové... Foto: Supraphon
Karel Gott Karel Gott pokrstil svoje dve nové narodeninové CD kolekcie s dcérou Charlottkou.

Oba komplety Karel Gott 80/80 Největší hity z let 1964–2019 (4CD) a Karel Gott Singly – 300 písní z let 1962–2019 (15CD-box) obsahujú i jeho aktuálny hit s dcérou Charlotte Ellou Srdce nehasnou. A práve Charlottka sa stala krstnou mamou oboch kompletov, ktoré pri príležitosti 80. narodenín legendárneho českého speváka vydal Supraphon. Na záberoch z krstu vidieť, ako sa na svojho otca, ktorý už 14. júla oslávi okrúhlu osemdesiatku, podobá čoraz viac.

"Je to pre mňa neuveriteľný pocit mať taký veľkolepý komplet 300 piesní. A som hrdý, že môžem povedať, že neobsahuje ani jednu, ku ktorej by ma niekto niekedy donutil. Za tie roky som si overil, že sa nedá dopredu určiť, či tá – ktorá pesnička bude u poslucháčov úspešná. To sa nedá naplánovať. Dôležité je, aby pieseň obsahovala určitú iskru, ktorá preskočí smerom k poslucháčom. Som veľmi pyšný, že mnohým mojim piesňam sa to podarilo. Dodáva mi to odvahu hľadať a nachádzať ďalšie nové piesne,“ dodal na margo unikátneho projektu Karel Gott.

Supraphon vydal jubilejné kompilácie najúspešnejších piesní Karla Gotta z celej doby jeho kariéry v pôvodných verziách s novo remasterovaným zvukom 14. júna 2019 – teda presne mesiac pred 80. narodeninami zlatého slávika.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Charlottka Gottová

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...