To nadšenie vás dostane! Malého syna zúfalky Longorie prekvapil Mickey Mouse

Niekdajšia predstaviteľka Gabrielle Solisovej v seriálovom hite Zúfalé manželky (2004 - 2012) si spoločné chvíle s malým synom Santiagom užíva naplno.

23.06.2019 00:00
debata

Dvojica sa spoločne ukázala v Disneylande v kalifornskom Anaheime a nadšenie v tvári malého Santiaga sa nedalo prehliadnuť. Keď k nemu podišiel Mickey Mouse, chlapček bol šťastím celý bez seba a vystieral k nemu malé rúčky. Široký úsmev na jeho tvári prezrádzal, čo preňho stretnutie s touto postavičkou znamená. O nič menej nadšená nebola ani jeho slávna mama, ktorá ho niesla na rukách.

Eva Longoria so synom Santiagom (1) počas... Foto: Profimedia
Eva Longoria Eva Longoria so synom Santiagom (1) počas návštevy Disneylandu v Kalifornii.

Ako hollywoodska hviezda uviedla na svojom Instagrame, práve návšteva Disneylandu bola darčekom k prvým narodeninám jej jediného potomka. Ten prišiel na svet 20. júna 2018 a dostal meno Santiago Enrique Bastón. Jeho otcom je mediálny magnát a herečkin manžel José Baston, ktorý je pre Longoriu už tretím manželom.

Od momentu, ako Santiago prišiel na svet, sa už stihol objaviť na viacerých titulných stránkach. Fotografia, na ktorej pózuje čerstvá mamička s malým pokladom, sa len pár dní po pôrode dostala napríklad na titulku magazínu Holá! USA. Herečka sa stala mamou po prvý raz po štyridsiatke, chlapčeka porodila ako 43-ročná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Zúfalé manželky

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...