Hrdina Smallville o hrozivých obvineniach jeho ex-kolegyne: O ničom som netušil

Niekoľko sezón spoločne účinkovali v populárnom seriáli Smallville. Herec Tom Welling, ktorý v ňom stvárnil mladého Supermana, však hovorí, že ho kolegyňa Allison Mack poriadne zaskočila.

24.06.2019 00:00
Tom Welling Foto: ,
Herec Tom Welling na premiére snímky Parkland.
debata

Reč je o desivom prípade sexuálneho kultu, sekty NXIVM, v ktorej herečka pôsobila ako jedna z kľúčových osôb a vodcovi sekty Keithovi Rainerovi dohadzovala ženy ako sexuálne otrokyne. Sama tiež v rámci pôsobenia v tejto organizácii urobila početné previnenia voči zákonu, či už v rámci sexuálneho vykorisťovania a týrania.

„Nevedel som o tom absolútne nič,“ uviedol herec Welling v rozhovore v rámci podcastu na stránke Inside of you, kde sa zhovára s ďalším seriálovým kolegom Michaelom Rosenbaumom.

„Bol som poriadne prekvapený, keď som si o tom všetkom čítal. Znie to tak bizarne. Allison sa pri mne vždy správala ako veľmi milá osoba,“ komentoval ďalej dnes 42-ročný herec. Zároveň však uviedol, že s herečkou nikdy nemal pevné väzby počas spoločnej práce. „Naozaj som netušil, kam odchádzala po skončení nakrúcania a aké veci robila,“ vyhlásil herec.

Podľa neho si mnoho ľudí myslí, že ako bávalí kolegovia museli tušiť o tom, že sa s ich kolegyňou deje niečo nekalé. Sám však zdôraznil, že také niečo zostáva často skryté. Naopak, ľudia majú tendenciu obhajovať iných, aj keď ich vlastne nepoznajú. „Keby niekto prišiel a povedal, Allison Mack niekoho zabila, reagoval by som, že to nie je možné,“ vysvetlil Welling.

S ex-kolegom Rosenbaumom sa však zhodli, že celá vec je tragédia a súčasne hrozivá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #násilie #tajomstvo #Tom Welling #kolegyňa #Allison Mack

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....