Ďurianová má za sebou cyklo cestu naprieč Slovenskom! Obavy? Boli zbytočné

Moderátorka Marianna Ďurianová, herec Přemysl Boublík, moderátorka Bibiana Ondrejková a ďalší podporili podujatie Parasport24.

24.06.2019 13:10
Marianna Ďurianová Foto:
Moderátorka Marianna Ďurianová sa tento rok zapojila do podujatia Parasport24.
debata

Cyklistický pelotón zložený z hendikepovaných športovcov a známych osobností odštartoval v stredu 5. júna z Prešova a svoju tohtoročnú trasu uzavrel 8. júna v Bešeňovej. Išlo už o 12. ročník podujatia Parasport24.

Herec Přemysl Boublík sa tento rok zapojil do... Foto: Parasport24
Přemysl Boublík Herec Přemysl Boublík sa tento rok zapojil do podujatia Parasport24.

Športovo naladení aj oblečení podporili podujatie svojou prítomnosťou moderátorka Marianna Ďurianová, herec Přemysl Boublík, moderátorka Bibiana Ondrejková, herečka Zuzana Vačková či spevák Martin Harich a ďalší. K akcii sa po rokoch znova pridal i spevák Jakub Petraník.

Moderátorka  Marianna Ďurianová sa tento rok... Foto: Parasport24
Marianna Ďurianová Moderátorka Marianna Ďurianová sa tento rok zapojil do podujatia Parasport24.

Parasport24 tour opäť pomohlo sociálne slabším rodinám a to najmä mestách a obciach Prešov, Lipany, Plaveč, Stará Ľubovňa, Podolínec, Kežmarok, Svit, Liptovský Hrádok. „Sme veľmi radi, že sme tento rok zavítali na východ Slovenska, kde sme opäť našli vďačných ľudí, ku ktorým sa určite opäť vrátime. V neposlednom rade sme opäť spoločne šírili osvetu, na ktorú sme dostali pozitívnu spätnú väzbu od žiakov základných a stredných škôl a tiež od detí z materských škôl, ktoré sme osobne stretli na námestiach,“ povedal na margo uplynulého ročníka cyklistiky organizátor podujatia Miroslav Buľovský.

Jakub Petraník sa tento rok zapojil do... Foto: Parasport24
Jakub Petraník Jakub Petraník sa tento rok zapojil do podujatia Parasport24.

Druhý ročník podujatia si na vlastnej koži vyskúšala Marianna Ďurianová. "Priznám sa, že pozvanie na akciu som prijala s určitými obavami, jednak, či to fyzicky zvládnem a jednak som mala prežiť niekoľko dní s cudzími ľuďmi… No už po prvom dni mi bolo jasné, že obavy boli úplne zbytočné, pretože tím Parasport24 tvoria neuveriteľne milí ľudia, plní odhodlania, vtipu a ochoty pomôcť. Môj pohľad na hendikepovaných sa aj vďaka tejto akcii zmenil. Pochopila som totiž, že oni často pomôžu oveľa viac nám – bez hendikepu a dokonca veľmi ochotne. Keď sme sa posledný deň lúčili, bolo mi smutno, ale našťastie aj počas roka sme stále v kontakte a tak vieme, čo sa v našich životoch medzitým udialo,“ opísala vstup do minulého ročníka obľúbená moderátorka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marianna Ďurianová #Jakub Petraník #Parasport24

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...