To bol trapas! Gillian Anderson a jej zdesenie pri pohľade na kráľovnú Alžbetu

Kráľovná Alžbeta II. svojou prítomnosťou poctila zápas v konskom póle vo Windsore.

24.06.2019 16:00
debata (4)

Panovníčka bola pred objektívmi neprehliadnuteľná vďaka výraznej magentovej farbe, ktorú na podujatie zvolila. Pofukujúci vietor sa však postaral o mierny trapas, pod ktorý sa nechtiac podpísala japonská hudobníčka Yoskiki, ktorá stála tesne za kráľovnou. Okolo krku mala totiž prehodený dlhý čierny šál, ktorý vietor „zavial“ presne do tváre Alžbety II. Zdesenie či údiv ľudí stojacich v jej blízkosti bol značný, čo sa dá vyčítať aj zo zverejnených záberov.

Herečka  Gillian Anderson sa s hrôzou prizerala... Foto: Profimedia
Gillian Anderson Herečka Gillian Anderson sa s hrôzou prizerala trapasu japonskej hudobníčky Yoskiki, ktorej šál zasiahol tvár panovníčky.

Na podujatí sa zúčastnila aj herečka Gillian Anderson, ktorá stála tesne vedľa kráľovnej. Aj na tvári 50-ročnej niekdajšej hviezdy seriálu Akty X sa dal vyčítať údiv až zdesenie, keď sa celkom zblízka prizerala tomuto trapasu japonskej hudobníčky.

Herečka  Gillian Anderson sa s hrôzou prizerala... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Gillian Anderson Herečka Gillian Anderson sa s hrôzou prizerala trapasu japonskej hudobníčky Yoskiki, ktorej šál zasiahol tvár panovníčky.

Kráľovná je zrejme na podobné „prešľapy“ ľudí vo svojom okolí zvyknutá, tento moment nechala jednoducho iba „odznieť“ a spokojne odkráčala so svojím štýlovým klobúčikom na hlave ďalej.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta II. #Gillian Anderson

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...