Obamovci a Clooneyovci na spoločnej dovolenke, mesto v pohotovosti

Na európsku dovolenku už pred pár dňami vyrazil bývalý americký prezident Barack Obama aj s celou rodinou. Už niekoľko dní je hosťom herca Georga Clooneyho v jeho luxusnej vile pri talianskom jazere Como.

25.06.2019 16:02
debata
zväčšiť Bývalý americký prezident Barack Obama (v... Foto: SITA/AP, Matteo Bazzi
Bývalý americký prezident Barack Obama (v strede) a herec George Clooney (vľavo) s rodinnými príslušníkmi si užívali atmosféru na jazere Como. Bývalý americký prezident Barack Obama (v strede) a herec George Clooney (vľavo) s rodinnými príslušníkmi si užívali atmosféru na jazere Como.

Paparazzovia zachytili objektívmi známeho hollywoodskeho herca a bývalého najmocnejšieho muža planéty na palube člna, v ktorom sa okrem nich nachádzali aj ich manželky a neznámí hostia. Všetci spoločne si užívali príjemné počasie a pokojnú atmosféru luxusného turistického strediska.

Podľa informácií magazínu People, ktorý sa odvoláva na svoj nemenovaný zdroj, sa bývalý americký prezident s rodinou objavil pri jazere Como v sobotu. Priletel súkromným lietadlom a s početnou ochrankou.

zväčšiť Bývalý americký prezident Barack Obama (vľavo)... Foto: SITA/AP, Matteo Bazzi
Bývalý americký prezident Barack Obama (v strede) a herec George Clooney (vľavo) s rodinnými príslušníkmi si užívali atmosféru na jazere Como. Bývalý americký prezident Barack Obama (vľavo) a herec George Clooney (vľavo) s rodinnými príslušníkmi si užívali atmosféru na jazere Como.

„Dôležité osobnosti tu mávame pomerne často, ale zriedkavo ich sprevádzajú také pôsobivé bezpečnostné opatrenia,“ uviedol zdroj pre americký portál. Podľa jeho slov celú rodinu amerického ex-prezidenta sprevádzal z letiska policajný vrtuľník a na batožinu mali prenajatú celú jednu dodávku.

Pred zastávkou u Clooneyovcov sa Obamovci zastavila aj na juhu Francúzska a stretli s ďalším známym mužom – konkrétne spevákom Bonom a jeho rodinou. Rodina odmieta špecifikovať svoje plány na ďalšie dni, ale šikovné médiá často vedia o ich programe a plánoch cesty takmer okamžite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #rodina #Barack Obama #George Clooney #Como

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....