Ženami milovaný Hugh Grant: Som pristarý, škaredý a tučný

Hugh Grant (58) má na svojom konte milióny dolárov, ktoré mu vyniesli predovšetkým romantické komédie.

26.06.2019 00:00
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet... Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet Eberstein.
debata (1)

Hviezda filmov ako Štyri svadby a jeden pohreb, Notting Hill, Denník Bridget Jonesovej či Láska nebeská sa však v rozhovore pre magazín „Hollywood Reporter“ vyjadrila, že s podobnými úlohami je koniec. A na slová, ktorými slávny Brit opísal sám seba, si pozor nijako nedával: „Som pristarý, škaredý a tučný, aby som ešte hral podobné úlohy,“ vyjadril sa.

Okrem toho povedal, že ani nevie, ako ho mohli do spomínaných romantických úloh obsadiť. Ľudia ma vidia v tých filmoch a myslia si: ‚Oh, Hugh je taký fajn.‘. Ale ja nie som ani trochu milý," dodal. Vďaka niekoľkých výrazným úlohám sa ocitol v skupine hercov romantichých komédií, v ktorej nikdy nechcel byť. „Takže som robil aj iné veci, aby som sám seba menej nenávidel,“ opísal.

Dobre si uvedomuje, že práve spomínané filmy mu priniesli milióny fanúšikov po celom svete a tak už zmierlivejšie o svojich najslávnejších filmoch hovorí: „Väčšinu z týchto romantických komédií môžem pozerať a ľudia ich stále milujú,“ dodal slávny otec piatich detí, ktorý sa pred rokom postavil pred oltár so švédskou novinárkou a producentkou Annou Ebersteinovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Grant

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...