Takto ste ju dlho nevideli! Kardashianka v tričku XXL, vnady skryla

Zvyčajne ju vídať v obtiahnutých elastických modeloch a kúskoch, ktoré odhaľujú jej ženské tvary. Aj televízna sexbomba však vie mať svoj "obyčajný" deň.

26.06.2019 00:00
debata
Televízna hviezda Kim Kardashian v oversized... Foto: Profimedia
Kim Kardashian v oversized tričku k turné jej švagra Travisa Scotta Televízna hviezda Kim Kardashian v oversized tričku k turné jej švagra Travisa Scotta a teniskách z kolekcie Adidas Yeezys, ktorú navrhuje jej manžel.

Americká hviezda Instagramu Kim Kardashian sa pred pár dňami objavila v uliciach Los Angeles, kde ju načapali paparazzovia. Tentoraz však neponúkala žiaden sexy vzhľad, ani odvážne pózy. Vyzerala ako obyčajná mama a partnerka, ktorá si vyrazila do fitka a možno na kávu s kamoškou.

Kardashianovú zachytili objektívy v teniskách, elastických šortkách a voľnom tričku, ktoré siahlo takmer po ich okraj. Jediný „luxusný“ detail bola hrubá retiazka v štýle obojku, ktorú mala brunetka pripnutú okolo krku.

Tridsaťosemročnú hviezdu televíznej reality-šou zachytili fotografi pár dní po jej návrate z exotickej dovolenky na Kostarike. Odletela tam aj so svojou sestrou Kourtney a obe dámy práve počas týchto dní predvádzali svetu svoje „sexy“ podoby. Viac nájdete na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Grateful.

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian (@kourtneykardash),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #Kim Kardashian #kostarika #paparazzovia #vzhľad #ulica

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...