Pamela Anderson sa rozišla s futbalistom Ramim. Vraj ju podvádzal, toto mu odkázala!

Zlomené srdce. To si bude pravdepodobne nasledujúce mesiace liečiť herečka, modelka a filantropka Pamela Anderson, ktorá sa posledné mesiace objavovala na verejnosti v spoločnosti futbalistu Adila Ramiho.

26.06.2019 11:28
debata
Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela... Foto: TASR/AP, Francois Mori
Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela Anderson Futbalista Adil Rami a americká herečka Pamela Anderson prichádzajú na slávnostné vyhlásenie výsledkov Únie francúzskych profesionálnych futbalistov (UNFP) v Paríži.

Hoci všetko vyzeralo priam ideálne a málokto sa pri dvojici pozastavoval aj nad vekovým rozdielom, ktorý medzi nimi panuje, dokonalej láske je koniec. Urobila ho sama Pamela po tom, čo prišla hráčovi klubu Marseille na neveru. Dokonca o tom napísal priamo svojím fanúšikom na Instagrame.

„Viac ako dva roky môjho života bola jedna veľká lož. Bola som podvedená, doposiaľ vedená k viere, že sme obrovsky zamilovaní,“ napísala na Instagrame k spoločnej fotografii s Ramim. „Som zničená z toho, na čom som prišla v posledných dňoch. Žil dvojitý život. Zvykol si robiť žarty z iných hráčov, ktorí majú milenky len o pár domov ďalej na ulici, kde žijú so svojimi manželkami. Občas ich označoval za monštrá,“ pokračovala Anderson.

„Ale toto je horšie. Klamal úplne všetkým. Ako je vôbec možné, že niekto chce kontrolovať srdcia a mysle dvoch žien takýmto spôsobom. A som si istá, že boli aj ďalšie. To on je monštrum,“ označila svojho expartnera blondínka v instagramovom odkaze.

Vyhlásila tiež, že nerozumie, ako mohla pomáhať toľkým iným ženám prostredníctvom organizácie na pomoc obetiam domáceho násilia či rozpadnutých vzťahov a zároveň nedokázala pomôcť sama sebe.

Tridsaťtriročný Rami sa však o pár hodín po zverejnení odkazu americkej hviezdy seriálu Pobrežná hliadka ohradil (rovnako na Instagrame), že v žiadnom prípade neviedol dvojaký život. Objasnil, že druhá žena, o ktorej Pamela hovorila, je jeho bývalá partnerka a matka jeho detí – dvojčiat Zayna a Madiho.

„V žiadnom prípade nevediem dvojaký život, snažil som sa len zachovať si vzťah so svojimi deťmi a ich matkou Sidonie, pre ktorých mám hlboký rešpekt. Je ale pravda, mal som byť transparentnejší v tomto nejednoznačnom vzťahu,“ vyhlásil vo svojom odkaze a vyjadril lásku k Andersonovej a zaželal do súčasnej situácie viac diskrétnosti a pochopenia od verejnosti a médií.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Une rupture n'est jamais chose facile. Comme souvent dans ces situations, l'émotion peut prendre le dessus et laisser s'exprimer des choses excessives. Pamela est une personne entière, que je respecte profondément, qui a des convictions, qui est sincère dans ses combats, et pour qui mon amour a toujours été sincère. C'est ce que je veux retenir. Je ne pense pas que nous devrions dévoiler notre intimité, notre histoire, qui ne regarde que nous. Sur ce point, je tiens cependant à faire la lumière. En aucun cas je ne mene de double vie, je reste simplement attaché à préserver une relation pérenne avec mes enfants et leur mère Sidonie pour qui je garde un profond respect. C'est vrai j'aurais dû être plus transparent dans cette relation ambiguë. Je l'assume. Je reste et resterai fidèle à mes valeurs et aux convictions qui sont les miennes et s’expriment dans mon engagement pour l'association @solidaritefemmes , qui est toujours aussi fort. Je suis fier d'avoir participé à cette grande et belle campagne qui a pu faire connaître le travail exceptionnel de cette association et de ses membres. Je souhaite l'apaisement et la discrétion pour nos familles et amis, même si je suis peiné et blessé. J'espère que vous le comprendrez et le respecterez. Adil

Príspevok, ktorý zdieľa Adil Rami (@adilrami),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #Instagram #Pamela Anderson #Adil Rami #dvojitý život

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...