Camila Cabello sa rozišla s priateľom. Pretaví smútok do nových hitov?

Kubánsko-americká speváčka Camila Cabello a Matthew Hussey sa rozišli.

27.06.2019 00:00
Speváčka Camila Cabellona vyhlásení cien... Foto: ,
Speváčka Camila Cabello na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdvaročný Brit a 22-ročná interpretka spolu začali randiť vo februári 2018, pričom spoločný debut na červenom koberci zažili tento rok vo februári na oscarovej párty magazínu Vanity Fair.

Speváčka koncom roka 2018 pre magazín Marie Claire uviedla, že s Husseym prežívala najšťastnejšie obdobie svojho života. Zdá sa však, že rozchod a problémy vo vzťahu poznačili aj pripravovaný album, na ktorom speváčka pracuje. Už totiž naznačila, že bude omnoho sugestívnejší a osobný a veci, ktoré sa objavia v textoch, si prvýkrát naozaj aj prežila.

Karla Camila Cabello Estrabao sa preslávila v skupine Fifth Harmony, ktorá sa dostala do povedomia v roku 2012 v americkej verzii súťaže The X Factor. V roku 2015 s nimi vydala debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink), a v máji nasledujúceho roka aj druhú štúdiovku 7/27.

Cabello skupinu opustila v decembri 2016, pričom ako sólová speváčka spolupracovala s interpretmi ako Shawn Mendes, Pitbull, Machine Gun Kelly, Cashmere Cat a Young Thug.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #album #Camila Cabello

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...