Douglas a Zeta Jones predávajú dom na Malorke: Pozrite si ten luxus s nami!

Množstvo hollywoodskych hercov investuje svoje tučné honoráre do nákupu nehnuteľností. Výnimkou nie je ani držiteľ Oscara Michael Douglas, ktorý s manželkou Catherine Zeta Jonesovou vlastnia niekoľko domov.

27.06.2019 10:00
S’Estaca, Michael Douglas, Mallorca, usadlosť Foto:
Pohľad na nádhernú usadlosť S’Estaca, ktorú sa rozhodol predávať herec Michael Douglas na Mallorce. Cena je viac ako 32 miliónov dolárov.
debata

Tentoraz sa však rozhodli jeden z nich predať. Už pár dní je na trhu s nehnuteľnosťami ich vila na Malorke, ktorú herec vlastnil vyše tridsať rokov. Luxusnú nehnuteľnosť s obrovským pozemkom sa rozhodol predať za viac ako 32 miliónov dolárov. Zábery aj detaily o predaji zverejnil portál Toptenrealesta­tesdeals.com s odvolaním sa na agentúru Engel Voelkers.

Pohľad na nádhernú usadlosť S’Estaca, ktorú sa...
Pohľad na nádhernú usadlosť S’Estaca, ktorú sa...
+11Pohľad na nádhernú usadlosť S’Estaca, ktorú sa...

Usadlosť pod názvom S’Estaca sa nachádza na pozemku s veľkosťou bezmála 82 hektárov, tvorí je až sedem oddelených budov a jej história sa datuje až do roku 1867, keď ju kúpil arcivojvoda Ludwig Salvator Habsburský. Hollywoodsky herec Douglas investoval peniaze do kúpy tejto nádhernej stavby ukrytej pred zrakmi verejnosti a umiestnenej na skalách nad pobrežím v roku 1990. Vtedy investoval aj do rekonštrukcie a postupne usadlosť nadobudla vizuálnu podobu, akú má dnes.

zväčšiť Spoločenská miestnosť vo vile S’Estaca herca... Foto: Engel Voelkers
S’Estaca, Michael Douglas, Mallorca, usadlosť Spoločenská miestnosť vo vile S’Estaca herca Michaela Douglasa, ktorý sa ju rozhodol predať.

S’Estaca má k dispozícii desať spální a desať kúpeľní, ktoré boli kompletne modernizované, aby dosiahli súčasné štandardy. Nechýba ani veľká formálna miestnosť na stretnutie s hosťami, knižnica, miestnosť na premietanie, miestnosť s krbom či terasy s výhľadom na more.

Súčasťou usadlosti je tiež posilňovňa alebo pivnica s vínnymi sudmi. Hostia, ktorých môže prespať na mieste až 20, sa dostanú okrem klasickej cesty do usadlosti aj po vode. Člny alebo jachty majú k dispozícii súkromný malý prístav.

zväčšiť Jedna z desiatich spální vo vile S’Estaca,... Foto: Engel Voelkers
S’Estaca, Michael Douglas, Mallorca, usadlosť Jedna z desiatich spální vo vile S’Estaca, ktorú sa rozhodol predávať herec Michael Douglas.

Na pozemku v bezprostrednom okolí hlavného domu sa nachádza bazén, ktorý je zasadený do prírody a kaskádových terás s vysadenými rastlinami. Nechýbajú olivovníky či vinič.

Ak teda náhodou máte k dispozícii 32 miliónov, do toho. Dom, v ktorom roky dovolenkoval slávny herec a v ktorom sa prestriedala elita Hollywoodu počas početných návštev, môže byť napríklad aj váš.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #luxus #Malorka #Michael Douglas #nehnuteľnosť

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...