Princ William dostal otázku: Ako by zareagoval, ak by jeho dieťa bolo gej

Účastník skupinovej diskusie v sídle organizácie Albert Kennedy Trust sa princa spýtal: "Keby jedného dňa vaše dieťa povedalo: 'Som gej, som lesbička', ako by ste reagovali?"

27.06.2019 14:45
princ William Foto:
Vojvodkyňa Kate a princ William počas návštevy "RHS Chelsea Flower Show" v Londýne.
debata

Britský princ William v stredu povedal, že by bolo „úplne v poriadku“, keby sa jedno z jeho detí prihlásilo k homosexuálnej orientácii, hoci by sa obával, ako zareaguje verejnosť.

William sa takto vyjadril počas svojej návštevy v londýnskej neziskovej organizácii Albert Kennedy Trust. Tá pracuje v mladými LGBT ľuďmi, ktorí sú bezdomovci alebo žijú v nepriateľskom prostredí, vysvetlila tlačová agentúra AP.

Účastník skupinovej diskusie v sídle organizácie Albert Kennedy Trust sa princa spýtal: „Keby jedného dňa vaše dieťa povedalo: ‚Som gej, som lesbička‘, ako by ste reagovali?“ William odpovedal, že „on by to určite bral úplne v poriadku“.

Následník britského trónu a otec troch detí dodal: „Obavy mám nie preto, že by boli homosexuáli. Obavy mám z toho, ako by na to reagovali ostatní ľudia, a potom by ten tlak znášali deti.“

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #homosexuál

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...