Luxusná Pippa Middleton? Na predvedenie sexi nôh jej stačí kúsok za 30 libier

V októbri sa mladšia sestra vojvodkyne Kate, Pippa Matthews Middleton, stala po prvý raz mamou.

27.06.2019 11:13
debata (2)

Svojmu manželovi, Jamesovi Matthewsovi, porodila syna. Médiami sledovaná Pippa sa však po pôrode stiahla do ústrania a paparazzi fotografom sa ju podarí zachytiť len občas. Zväčša na prechádzke so synom či počas dovolenky.

Pippa Middleton na prechádzke Londýnom so synom... Foto: Profimedia
Pippa Middleton Pippa Middleton na prechádzke Londýnom so synom Arthurom.

Pippu s kočíkom sa podarilo fotografom zachytiť tento raz počas prechádzky ulicami Londýna, vo štvrti Chelsea. Malého Arthura tlačila v kočíku luxusnej značky Bugaboo, ktorý stojí okolo 1 100 libier a medzi celebritami je extrémne obľúbený. Deti v ňom vozili napríklad Victoria Beckam, Gwyneth Paltrow či Eva Longoria.

35-ročná Pippa sa na ulici objavila v bielych letných šatách značky Zara, ktoré sa dajú kúpiť za necelých 30 libier. Šaty jej siahali do polovice stehien a Pippa tak na ulici opäť predviedla svoju peknú postavičku. Športu sa totiž nevzdala ani počas tehotenstva, ani po pôrode. Ako uviedla vo svojom stĺpčeku, ktorý pravidelne písala pre jeden z britských magazínov – vo forme sa udržiava okrem behu najmä tenisom a plávaním. Spolu s manželom sú veľkými fanúšikmi tenisu, preto sú častými hosťami na podujatiach ako Winbledon či Roland-Garros.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #syn #Pippa Middleton

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...