Kylie Minogue: Takto básni o svojom partnerovi, je ideálny

Päťdesiatjedenročná rodáčka z Melbourne vyše roka randí s kreatívnym riaditeľom magazínu GQ Paul Solomonsom.

29.06.2019 00:00
Speváčka Kylie Minogue. Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue.
debata

„Kto tvrdí, že nemôžete byť neskôr počas života sentimentálny a romantický? Najmä, keď nájdete dobrú a pravú lásku,“ povedala v rozhovore pre britský denník Daily Mirror pri zmienke spoločných romantických fotiek páru. Ako ďalej uviedla, je vďačná, že má takého dobrého priateľa. „Ešte viac sa cítim vďačná a šťastná za to, že ho mám teraz vo svojom živote. Naozaj sa o mňa stará,“ prezradila Minogue.

Speváčka Kylie Minogue a jaj priateľ Paul... Foto: Profimedia
Kylie Minogue a jaj priateľ Paul Solomons Speváčka Kylie Minogue a jaj priateľ Paul Solomons sa prvýkrát objavili spolu v spoločnosti.

Kylie Ann Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla 14 štúdioviek. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v snímkach Delikventi (1989), Street Fighter: Posledný boj (1994), Horúca krv (2000), Moulin Rouge (2001), Holy Motors (2012) alebo vo vianočnom špeciáli seriálu Pán času (2005) z roku 2007 s názvom Plavba zatratených.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Kylie Minogue

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...