Z Amal Clooneyovej nespustíte oči! Je z nej najštýlovejšia dáma Benátok

Romantické Benátky! Vrúcny vzťah k nim majú bezpochyby manželia Clooneyovci, ktorí sem opäť zavítali.

29.06.2019 00:55
debata

Práve v tomto talianskom meste si v roku 2014 povedali svoje „áno“. Noc tento raz strávili v luxusnom hoteli Cipriani, v ktorom cena ubytovania na jednu noc štartuje na 2 000 dolároch.

George Clooney a Amal Clooney v Benátkach. Foto: Profimedia
Amal Clooney George Clooney a Amal Clooney v Benátkach.

Len pred pár dňami boli manželia ešte zachytení fotografmi v spoločnosti bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu aj s jeho rodinou, ktorí boli hosťami Clooneyovcov v ich vile pri jazere Como.

V Benátkach si už manželia dopriali romantiku vo dvojici, na chvíľu si oddýchli od ich ratolestí, dvojičiek Alexandra a Elly, ktoré prišli na svet presne pred dvoma rokmi.

Clooneyovci na prechádzku mestom zvolili „partnerský look“, obaja boli oblečení v čierno-bielej kombinácii. Amal mala na sebe asymetrické biele šaty luxusnej značky Gucci, jej letnúý look dopĺňal výrazný čierny klobúk, spod ktorého jej vytŕčali husté čierne vlasy. Jej 58-ročný manžel si do mesta vyšiel v bledých nohaviciach a čiernom tričku s golierikom.

Pár sa vybral aj na plavbu lodou po Benátkach, počas ktorej ich už sprevádzali aj ich priatelia. Všetci sa dobre bavili, zvlášť krásna Amal mala neustále úsmev na tvári.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #Amal Clooney

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...