Stretko s bratrancom a darček pre Archieho! Meghan žiarila ako už dlho nie

Dobrá nálada, nadšenie a spokojnosť sa z očí a úsmevu slávnej mamy a členky britskej kráľovskej rodiny, vojvodkyne Meghan, dali v sobotu popoludní doslova čítať. Mohlo za to netradičné stretnutie.

30.06.2019 00:00
debata
zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Peter Nicholls
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu dostali od členov bejzbalového klubu New York Yankees dres pre malého Archieho.

Americko-kanadská herečka sa spoločne s manželom vybrali pozdraviť oba tímy slávnych amerických bejzbalových klubov Boston Red Sox a New York Yankees, ktoré prišli do Londýna odohrať zápas. Kráľovskí manželia sa stretli s hráčmi oboch tímov a dočkali sa vrúcneho prijatia. Vojvodkyňa netajila nadšenie ani dojatie.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu nadšene reaguje na...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+3Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

Od oboch klubov dostal princ Harry a jeho nežná polovička dres pre synčeka Archieho, ktorý prišiel na svet pred pár mesiacmi. Smiech, ktorý vyvolala zmenšenina dresu New York Yankees pre syna u Meghan, nákazlivo prešiel aj na zvyšok tímu a podľa novinárov bolo toto stretnutie veľmi vrúcne.

Možno však aj preto, že Meghan sa stretla v rámci pozdravu tímu Boston Red Sox aj s hráčom Mookie Bettsom, ktorý by mal byť údajne jej vzdialeným bratrancom. Tvrdí to aspoň genealóg, ktorý vypátral rodovú líniu k predkom z Alabamy v roku 1870, keď prastarí otcovia oboch zainteresovaných boli príbuznými a žili v domoch jeden vedľa druhého.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Peter Nicholls
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu pózujú s členmi klubu Boston Red Sox. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu pózujú s členmi klubu Boston Red Sox.

Vojvodkyňa sa na svoje oficiálne „povinnosti“ v rámci prvého veľkého bejzbalového zápasu na európskej pôde obliekla do čiernych šiat s dĺžkou po kolená od Stelly McCartneyovej. Namiesto podpätkov stavila tentoraz na pohodlné balerínkové topánky z kože s remienkom na päte.

Syn vojvodcovského páru Archie sa narodil 6. mája a odvtedy ho rodičia na verejnosti ukázali len raz – na oficiálnych záberoch. Už čoskoro však Archieho čaká krst, kde sa pravdepodobne chlapček prvýkrát objaví na verejnosti medzi zástupcami rodiny, ale aj viacerých médií.

VIDEO: Pozrite si červený koberec v Karlových Varoch

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bejzbal #stretnutie #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...