Kravitzova krásna dcéra je už pod čepcom: Hosťami sobáša boli samé hviezdy!

Americká herečka, speváčka a modelka Zoë Kravitz sa cez víkend vydala za Karla Glusmana.

01.07.2019 00:00
debata
Herečka Zoe Kravitz a jej novopečený manžel... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Herečka Zoe Kravitz a jej novopečený manžel Karl Glusman na archívnom zábere. Herečka Zoe Kravitz a jej novopečený manžel Karl Glusman na archívnom zábere.

Svadba sa konala v sobotu v dome jej otca Lennyho Kravitza v Paríži. Na slávnosti sa zúčastnili aj známe hollywoodske hviezdy, Kravitzovej kolegyne zo seriálu Veľké malé klamstvá – Reese Witherspoon, Laura Dern či Shailene Woodley aj Nicole Kidman.

Okrem nich sa však na svadbe zúčastnili napríklad aj herci Chris Pine s partnerkou Annabelle Wallisovou, Aaron Taylor-Johnson s manželkou Sam Taylor Johnsovnou či herečky Marisa Tomei, Maggie Q alebo Ashley Benson s partnerkou Carou Delevingneovou.

Tridsaťročná rodáčka z Los Angeles a 31-ročný herec, ktorý sa predstavil vo filmoch ako Love (2015), Neon Demon (2016) alebo Nočné zvieratá (2016), sa zoznámili v roku 2016. Zásnuby sa konali vo februári 2018.

Zoë Kravitz je dcérou herečky Lisy Bonetovej. Účinkovala vo viacerých snímkach, medzi najznámejšie patrií napríklad film X-Men: Prvá trieda, Divergencia, Mad Max: Zbesilá cesta či komédia Divoká babská jazda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #sobáš #Nicole Kidman #hviezdy #Zoe Kravitz #Karl Glusman

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...