Naozaj chce tvrdiť, že nemá botox? Tieto zábery Kidmanovej hovoria niečo iné

Aj austrálska herečka Nicole Kidman sa v minulosti vyjadrila, že jej experimenty s vylepšovaním nedopadli dobre a už by sa k nim nevrátila. Len je otázne, či to myslí naozaj úprimne.

03.07.2019 00:00
debata (3)
zväčšiť Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového festivalu Taormina Film Festival. Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového festivalu Taormina Film Festival.

Austrálska rodáčka dlhé roky čelí dohadom o tom, čo všetko urobila s tvárou, aby dokázala vyzerať takmer bez vrások aj po prekročení päťdesiatky. Sama v minulosti priznala, že využila botox. „Bolo to veľmi nešťastné rozhodnutie. Chvalabohu, dnes už dokážem hýbať tvárou,“ uviedla vtedy.

Sú momenty, keď pohľad na austrálsku herečku, dáva jej tvrdeniam za pravdu. Najmä, keď sa podujme na projekt, akým bol napríklad minulý rok film Destroyer, za výkon v ktorom bola nominovaná na Oscara. Počas návštevy letoviska Taormina, kde si herečka prevzala výnimočné ocenenia, sa však opäť priblížila skôr do skupiny hviezd, ktorých nehybná tvár púta pozornosť.

Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového festivalu Taormina Film Festival. Herečka Nicole Kidman počas návštevy filmového festivalu Taormina Film Festival.

Kidman sa pri stretnutí s médiami usmievala a profesionálne pózovala. Väčšina jej fotografií však celkom jasne zachytáva úplne nehybné čelo a líčka, ktoré vyzerajú akoby boli umelo vyplnené a spevnené.

Herečka má nepochybnené dobré gény a mladistvý vzhľad je pre ňu vlastný aj po prekročení päťdesiatky – konieckoncov aj v seriáli Veľké malé klamstvá z produkcie HBO stvárňuje ženu mladšiu o dobrých desať rokov než v skutočnosti má. Tvrdiť však, že všetko je len otázka prirodzenosti a dôkladnej starostlivosti? Zvážte sami…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #botox #tvár #Taormina #vylepšenie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...