20 rokov sú už manželia! Beckhamovci slávia: Pozrite si, ako s nimi ide čas

Svadba jedného z najlepších futbalistov posledných dekád Davida Beckhama a Victorie Adamsovej, členky populárnej skupiny Spice Girls, patrila pred 20 rokmi k vrcholom spoločenskej sezóny.

04.07.2019 00:00
debata (3)
Záber z predsvadobných príprav v roku 1999, keď... Foto: Profimedia
David Beckham a vtedy členka Spice Girls Posh Spice Victoria Adams Záber z predsvadobných príprav v roku 1999, keď si futbalista David Beckham a vtedy členka Spice Girls Posh Spice Victoria Adams povedali svoje áno.

Na romantický hrad Luttrellstown neďaleko Dublinu dorazili 4. júla 1999 vyše dve stovky hostí, medzi ktorými nechýbal Elton John, tri zo štyroch zvyšných členiek Spice Girls, legendárny futbalista Bobby Charlton alebo Beckhamovi spoluhráči z reprezentácie.

Ešte ako párik, ktorý spolu randí v roku 1998 -...
Záber z predsvadobných príprav v roku 1999, keď...
+13Rok 2003: Victoria Beckham s manželom Davidom...

Nevesta pritom nezostala nič dlžná prezývke Posh, čiže Nóbl. Vydávala sa v romantickej bielej róbe z dielne newyorskej návrhárky Very Wangovej. Ručne vyšívané hodvábne šaty mali bohatú dlhú sukňu, korzetový živôtik a vlečku – a ich cenu odhadli na sto tisíc libier.

Honosná svadba stála novomanželov celkovo pol milióna libier, o náklady si ale nemuseli robiť starosti. Časopis OK! im totiž za exkluzívne práva na fotky zaplatil dvakrát toľko.

Dizajnérka Victoria Beckham v šatách z vlastnej... Foto: Reuters, MARCELO DEL POZO
Dizajnérka Victoria Beckham v šatách z vlastnej dielne po boku manžela Davida Beckhama. Dizajnérka Victoria Beckham v šatách z vlastnej dielne po boku manžela Davida Beckhama na svadbe Sergia Ramosa v júni 2019.

Svadba sa uskutočnila presne štyri mesiace po tom, čo sa im narodil syn Brooklyn. Slávny pár má ešte ďalších dvoch synov a dcéru. V našej galérii si pozrite slávny pár na záberoch aj z minulosti.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svadba #David Beckham #Victoria Beckham #dvadsať rokov

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...