Idol žien Brad Pitt: Filmový biznis je už pre mladších mužov

Hviezda filmov ako Mexičan, Interview s upírom, Sedem rokov v Tibete a mhohých iných sa chce spred kamier postupne stiahnuť.

05.07.2019 09:50
Herec Brad Pitt v Cannes. Foto: ,
Herec Brad Pitt v Cannes.
debata

Brad Pitt má 55 rokov a za sebou ohurujúcu kariéru. Pred kamerou ho však vidieť čoraz zriedkavejšie, ponuky zvažuje veľmi opatrne, najbližšie ho uvidíme v auguste v novinke režiséra Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode. Idol miliónov žien sa chce viac sústrediť na prácu producenta, nie na herectvo.

„Ako herec budem pracovať čoraz menej a menej. Naozaj som presvedčený o tom, že tento biznis je pre mladších mužov,“ povedal v rozhovore pre austrálske vydanie magazínu GQ. Zároveň prezradil, že považuje za úžasné, ako sa rozmohli streamingové služby. Vďaka nim podľa jeho slov dostane šancu mnoho talentovaných režisérov, scenáristov a hercov, ktorí by inak šancu nemali. Ale zároveň si nemyslí, že by klasický filmový priemysel zanikol. „Myslím si, že je tu dosť miesta pre oboch. Ale možno som už dinosaurus a kométa je na ceste,“ dodal.

Modelka Josephine Skriver v kreácii Philosophy...
Influencerka Chiara Ferragni v kreácii...
+33Herci Leonardo DiCaprio (vpravo) a Brad Pitt...

Spomínanú novinku Pitt spolu s kolegom, Leonardom DiCapriom, predstavil aj počas filmového festivalu v Cannes. Ich mužské due ešte dopĺňala aj ich krásna kolegyňa zo spomínanej snímky, Austrálčanka Margot Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Vtedy v Hollywoode

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...