Pred rokom sa rozpadlo manželstvo Vondráčkovej a Plekanca! Hokejista bude opäť otcom

Ako blesk z jasného neba v auguste 2018 prišla správa o rozpade prominentného manželstva herečky a speváčky Lucie Vondráčkovej (39) a hokejistu Tomáša Plekanca (36).

04.07.2019 08:33
Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš... Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec na archívnom zábere.
debata (3)

Český hokejista aktuálne potvrdil pre idnes.cz správu, že s priateľkou, tenistkou Luciou Šafářovou, očakávajú potomka. Plekanec dodal, že na Vianoce už budú traja, pohlavie bábätka zatiaľ budúci rodičia nepoznajú.

Tenistka Lucie Šafářová. Foto: SITA/AP, Jason Decrow
Tenistka Lucie Šafářová. Tenistka Lucie Šafářová.

S 39-ročnou Vondráčkovou český hokejista ešte nie je rozvedený. Dvojica svoj vzťah zverejnila v roku 2010, o rok na to sa postavili pred oltár. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens.

Krátko po zverejnení správy o rozchode v auguste 2018 Plekanec priznal, že po jeho boku je už nová žena, česká tenistka Lucie Šafářová (32). Ona však podľa hokejistových vyjadrení za rozpad jeho manželstva s Vondáčkovou nemohla.

Vondráčková sa z času na čas aj počas manželstva s hokejistom vrátila do Čiech, aby sa postavila pred kamery. Naposledy sme ju mohli vidieť v komédii Leto s gentlemanom podľa scenára Jaromíra Hanzlíka, ktorý sa do slovenských kín dostal vo februári.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...