Serena sa dočkala vernej kamarátky! V hľadisku jej fandila vojvodkyňa Meghan

Najprv jedna, potom druhá. Na tenisovom turnaji vo Wimbledone sa už vystriedali obe vojvodkyne z britskej kráľovskej rodiny. Meghan prišla podporiť kamarátku.

05.07.2019 07:42
debata
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan (v strede) v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Vojvodkyňa Meghan (v strede) v spoločnosti kaamrátok vyrazila na tenisový zápas vo Wimbledone, na ktorom hrala jej kamarátka Serena Williams proti Slovinke Kaji Juvanovej. Vojvodkyňa Meghan (v strede) v spoločnosti kaamrátok vyrazila na tenisový zápas vo Wimbledone, na ktorom hrala jej kamarátka Serena Williams proti Slovinke Kaji Juvanovej.

Reč nie je o nikom inom ako o slávnej americkej tenistke Serene Williamsovej, s ktorou sa niekdajšia hviezda seriálu Kravaťáci kamaráti už niekoľko rokov. Serena s manželom nechýbali na svadbe Meghan a princa Harryho, ale ani na jej „baby-shower“ pred príchodom synčeka Archieho.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom...
+3Vojvodkyňa Meghan (v strede) si tiež užila...

Teraz sa zase Meghan vybrala pozrieť si zápas Williamsovej na Wimbledone a prizerala sa porážke slovinskej tenistky Kaji Juvanovej.

Zatiaľ čo pred pár dňami sa na Wimbledone objavila vojvodkyňa Kate sama, v sprievode ochranky, aby potom zasadla k oficiálnym zástupcom tenisovej federácie, Meghan dorazila v spoločnosti kamarátok. Spoločnosť jej v rade robili priateľky Genevieve Hillis a Lindsay Jill Roth.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom... Foto: Reuters, ANDREW COULDRIDGE
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom zápase vo Wimbledone.

Práve druhá menovaná bude údajne krstnou mamou princa Archieho, syna vojvodkyne a jej manžela Harryho, ktorý prišiel na svet začiatkom mája tohto roka. Dvojica chlapca pokrstí počas súkromného obradu už túto sobotu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #wimbledon #kamarátka #zápas #Serena Williams #vojvodkyňa Meghan

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...