Bruško rastie, tehuľka Jasmina Alagič len žiari! Plní si jeden sen za druhým

Moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská sa už čoskoro stane mamou, tehotenským bruškom sa manželka rapera Patrika Rytmusa Vrbovského hrdo popýšila aj na nedávnej módnej prehliadke.

06.07.2019 12:00
debata (3)

30-ročná moderátorka v Bratislave uviedla spolu s návrhárom Milanom Švingálom ich spoločnú kolekciu oblečenia pre budúce mamičky pod značkou JAMI. V šatách z kolekcie žiarila aj Jasmina. Jej zväščujúce sa bruško bolo počas večera v centre záujmu prítomných fotografov aj pozvaných hostí. Ako moderátorka uviedla na svojom Instagrame, kolekciou sa jej splnil sen, o ktorom ani nedúfala, že ho raz bude mať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šťastná to chvíľa! Tiež sa Vám niekedy stalo ze ste si odrazu plnili sen o ktorom ste nikdy ani nedúfali že ho budete mat? Skratka to prišlo tak prirodzene a jednoducho ako len mohlo, ruka v ruke s tým najkrajším obdobím aké zena môže prežívať ❤️ som šťastná ze môj KAMARAT @milanwtf a ja sme dali hlavy dokopy a vytvorili @jami_tehotenska_kolekcia ( na stránke sa pracuje, čochvíľa tam bude postupne všetko čo Jami obsahuje a teda modely, prípravy atď) Veľké ĎAKUJEME patrí všetkým ktorý sa na včerajšej prehliadke v úžasnej reštaurácii @moree_bratislava zúčastnili, @gabrieladrobova ktorá dokáže zmenezovat event aj 15 minút pred začatím, @evelynjefresh za jej hrejivé slová v úvode jej moderovania ktoré viem ze v scenári nemala! ❤️ @barborabakos za Tvoju multifunkčnost si neuveriteľná , priateľom, rodinám, manželovi a všetkým partnerom s ktorými mam šťastie spolupracovať najmä @babetkovo @funbaby.cz, alebo tým ktorí nás ochotne pripravili a spravili krajšími @douglasslovakia a môj milovaný @janmolnarofficial a v neposlednom rade modelkam a predovšetkým tým TEHOTNÝM! Dievčatá to dali s prehľadom, radosťou, energiou akou len budúce maminy ktoré sa cítia krásne v týchto veciach vedia odovzdať. Klobúk dole pred vami! Ak ste sa dostali až sem a mate pocit ze som vyhrala minimálne 5 oscarov po takejto dakovnej reči tak nie, vyhrala som "IBA" ďalší splnený sen co je podla mňa oveľa viac❤️ #jami

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Niekdajšia finalistka Miss Universe a známy raper zverejnili informáciu o tehotenstve počas Vianoc. „Najkrajší darček v mojom živote. Naše prvé a posledné vianoce vo dvojici. Milujem ťa mamina,“ napísal vtedy interpret. O pár mesiacov na to sa pekná hnedovláska, ktorá sa nedávno predviedla na obrazovke ako spolumoderátorka šou SuperStar či ako účinkujúca v šou Tvoja tvár znie povedome, postavila pred oltár a stala sa z nej pani Vrbovská. A už naozaj čoskoro privedie na svet ich spoločného syna.

Jasmina Alagič-Vrbovská uviedla vlastnú... Foto: Profimedia
Jasmina Alagič-Vrbovská Jasmina Alagič-Vrbovská uviedla vlastnú kolekciu oblečenia pre tehuľky JAMI.

Dvojica si svoje áno povedala máji na zámku v Pezinku. Okrem najbližšej rodiny novomanželov sa na svadbe zúčastnilo viacero celebritných hostí, ako napríklad Rytmusovi kolegovia z formácie Kontrafakt Anys a Ego, speváčky Sima Hegerová a Anita Soul, speváci Igor Kmeťo a Igor Kmeťo mladší, hudobník Martin Valihora, tanečníci Johny Perfecto Mečoch či Tony Moises.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #kolekcia #tehotenská móda #Jasmina Alagič Vrbovská

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....