Aktívna mamička Pippa Middleton: Ako trávi čas s malým synom? Obľúbila si...

Pippa Matthews Middleton, mladšia sestra vojvodkyne Kate, žila aktívne ako tehuľka a nič na tom nezmenila ani po príchode syna Arthura na svet.

07.07.2019 00:00
Pippa Matthews Foto: ,
Pippa Matthews a jej brat James Middleton na archívnej snímke.
debata

35-ročná mamička, ktorá svoje prvé dieťa priviedla na svet v októbri, s ním aktuálne chodí aj na „baby jogu“, ako informuje DailyMail. „Som z nej taká nadšená,“ vyjadrila sa Pippa pre spomínaný denník. Dokonca priznala, že ľutuje, že s kurzami nezačala skôr.

Počas tehotenstva Pippa opisovala v magazíne Waitrose Weekend, v ktorom mala svoj pravidelný stĺpček, ako športuje aj s rastúcim bruškom. Napríklad tenisu sa nevzdala ani v siedmom mesiaci tehotenstva, len sa z dvojhry preorientovala na štvorhru. Neskôr tenis vymenila za pravidelné plávanie, jeho výhody takisto v stĺpčeku sprostredkovala aj iným tehotným ženám.

Cvičenie jogy nie je ničím výnimočným, práva vďaka týmto kurzom sa dokáže žena po pôrode dostať do psychickej aj fyzickej pohody a zároveň sa dostať aj so svojím malým pokladom „medzi ľudí“. Aktívna Pippa sa nevyhýba ani častým prechádzkam ulicami Londýna, počas ktorých pred sebou tlačí svoj štýlový kočík značky Bugaboo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Pippa Matthews Middleton

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...