Foto z krstu syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho! Pozrite sa na Archieho

Syna britského princa Harryho a jeho manželky Meghan pokrstili v sobotu počas súkromného obradu na hrade Windsor.

06.07.2019 19:05
debata (2)

Slávnosť sa konala v súkromnej kaplnke kráľovnej Alžbety II. a viedol ju Justin Welby, arcibiskup canterburský, ktorý je hlavou anglikánskej cirkvi. Obrad bol súkromný, ale so zverejnením prvých záberov sa Meghan a Harry poponáhľali. Na svojej oficiálnej stránke uverejnili v sobotu podvečer dve fotografie, o ktoré sa postaral vychytený módny fotograf Chris Allerton.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je už... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Meghan Archie Harrison Mountbatten-Windsor je už pokrstený. Na zábere s vojvodkyňou Meghan a princom Harrym pred objektívom fotografa Chrisa Allertona.

„Dnes ráno bol syn vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pokrstený. Vojvoda a vojvodkyňa sú veľmi šťastní, že sa môžu o radosť z tohto dňa podeliť s tými, ktorí im od narodenia ich syna ukazujú veľkú podporu. Kráľovské výsosti cítia radosť, že si tento deň mohli vychutnať spolu s rodinou a krstnými rodičmi Archieho,“ uverejnili okrem iného na Instagrame.

Oficiálne foto po krste syna vojvodkyne Meghan... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Archie Oficiálne foto po krste syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho: Dole zľava: Vojvodkyňa Camilla, princ Harry, vojvodkyňa Meghan so synom, vojvodkyňa Kate. Zľava hore: Princ Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, princ William.

Kráľovná Alžbeta II. na krstiny Archieho, ktoré sa konali v úzkom kruhu pozvaných hostí, neprišla, mala už naplánovaný iný pracovný program. Vrtuľníkom na Windsor priletel Archieho dedko, následník trónu princ Charles s manželkou Camillou. Dorazila aj Archieho babička Doria Ragland, mama Meghan. Medzi hosťami bol Harryho brat William s manželkou Kate, ktorí sú sami rodičmi troch detí. Kto sú krstní rodičia malého Archieho Harry a Meghan neprezradili. Na zverejnenom zábere pózujú aj dve staršie sestry zosnulej princeznej Diany, lady Jane Fellowes (62) a lady Sarah McCorquodale (64).

Malý Archie mal na sebe oblečené tradičné čipkované rúchoy, v ktorom krstili aj jeho bratrancov princa Georgea a Louisa a princeznú Charlotte.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018 v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Tento rok 6. mája privítali na svete syna Archieho Harrisona.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #krst #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....