Poriadne vulgárna blondínka oslavuje: Vdova po Cobainovi má už 55!

Americkú speváčku a herečku Courtney Love, ktorá sa narodila 9. júla 1964, označil časopis Rolling Stone za "najkontroverznejšiu ženu v histórii rocku".

09.07.2019 08:30
Speváčka Courtney Love a jej partner Nicholas... Foto: ,
Speváčka Courtney Love a jej partner Nicholas Jarecki.
debata

Okrem albumov a filmových rolí ju totiž preslávili aj početné súdne opletačky okolo drog a alkoholu. V roku 2006 vydala vdova po frontmanovi kapely Nirvana Kurtovi Cobainovi pod titulom Dirty Blonde svoje denníky, v ktorých sama seba vidí ako niekdajšiu vulgárnu, bláznivú, opitú a sfetovanú punkerku.

Rodáčka zo San Franciska (vlastným menom Courtney Michelle Harrisonová) na seba výraznejšie upozornila na začiatku 90. rokov ako speváčka alternatívnej kapely Hole, s ktorou natočila štyri štúdiové albumy.

Presadila sa aj ako herečka, za stvárnenie manželky pornografického magnáta vo filme Miloša Formana Ľud verzus Larry Flint si dokonca vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus. Zahrala si aj v nasledujúcom Formanovom filme Muž na Mesiaci.

Courtney Love je matkou dcéry Francis Bean, ktorá sa jej a Cobainovi narodila v roku 1992. Cobain sa v apríli 1994 vo svojich 27 rokoch zastrelil.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #narodeniny #Courtney Love #kontroverzia #jubileá hviezd

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....