Už žiadne dohady! Neuveríte, ktorí slávni speváci sa do seba zamilovali...

Nahrali spoločnú skladbu a objavili sa klebety, že tvoria pár. Klebetiť už netreba - Shawn Mendes a Camila Cabello sa objavili na ulici ruka v ruke.

09.07.2019 00:00
debata (1)
Spevák Shawn Mendes a jeho kolegyňa Camila... Foto: Profimedia
Shawn Mendes a jeho kolegyňa Camila Cabello Spevák Shawn Mendes a jeho kolegyňa Camila Cabello už nie sú len spolupracovníci, ktorí nahrali spoločný singel Senorita. Práca z nich spravila aj pár.

Kanadský spevák a jeho kolegyňa, ktorej v žilách koluje kubánska krv, sa spoločne objavili v uliciach Los Angeles počas uplynulého víkendu. Paparazzovia ich zjavne zachytili cestou z posilňovne, no zaujímavejšie bolo, ako sa dve hviezdy k sebe správali.

Mendes držal takmer celý čas speváčku za ruku a potom ju v niekoľkých momentoch pritúlil k hrudi a objal priamo na ulici. Dohady o tom, či dvojica naozaj spolu randí, už teda zjavne netreba riešiť. Je to viac ako isté.

Dvadsaťdvaročná Cabello sa pritom pred časom rozišla so svojím dovtedajším priateľom a jej smútok a emócie sa pretavili do nových nahrávok, na ktorých vraj momentálne pracuje. Dueto Senorita, ktoré nahrala spolu s Mendesom, však zjavne bude patriť do tej šťastnejšej skupiny nových hitov. Zviedlo ju totiž dokopy práve s 20-ročným idolom publika.

Uvidíme, dokedy tento románik bude mať trvanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dueto #romanca #Shawn Mendes #Camila Cabello

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...