Muchovej triumf vo Wimbledone! Neuveríte, ktorá herečka ju žiadala o lístky

Wimbledon je pravidelne miestom pre hviezdnych hostí. A jedného z nich mala na svojom zápase aj česká tenistka Karolína Muchová.

09.07.2019 09:01
Rebel Wilson Foto: ,
Herečka Rebel Wilson (v strede) počas zápasu Karolíny Muchovej s Karolínou Plíškovou zasadla na miesta vyhradené pre sprievod tenistky Muchovej.
debata

Muchovej fandila v úspešnom osemfinálovom zápase vo Wimbledone proti krajanke Karolíne Plíškovej austrálska herečka Rebel Wilson.

Neprehliadnuteľná blondína, ktorú môžu v súčasnosti vidieť v kinách aj slovenskí diváci vo filme Podfukárky s oscarovou hviezdou Anne Hathawayovou, zasadla do lóže vyhradenej pre sprievod českej tenistky.

Tenistka Karolína Muchová po úspešnom zápase na... Foto: SITA/AP, Ben Curtis
Tenistka Karolína Muchová po úspešnom zápase na Wimbledone. Tenistka Karolína Muchová po úspešnom zápase na Wimbledone.

„Má rada tenis, sme kamarátky. Napísala mi dnes kvôli lístkom, tak som jej ich dala. Užila si to,“ uviedla Muchová na tlačovej konferencii po tom, čo zdolala po veľkom boji nasadenú trojku Plíškovú.

S Wilsonovou sa zoznámila vlani v New Yorku počas svojho debutu na US Open. „Boli sme spolu na večeru. Napísala mi na twitteri, keď som porazila Muguruzaovú. Hovorila som si: Páni. Prekvapilo ma to. Je hrozne milá, ohromne zábavná. Nech povie čokoľvek. Úžasná,“ povedala dvadsaťdvaročná rodáčka z Olomouca, ktorá prežíva mimoriadne podarenú premiéru vo Wimbledone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #wimbledon #lístky #Rebel Wilson #Karolína Muchová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...