Depardieu dáva do aukcie vína za tisíce eur aj vybavenie jeho reštaurácie

Francúzsky herec Gérard Depardieu predá v aukcii vybavenie a obsah vínnej pivnice svojej niekdajšej luxusnej parížskej reštaurácie, ktorá v tichosti ukončila prevádzku na konci júna.

09.07.2019 10:49
Herec Gerard Depardieu. Foto: ,
Herec Gerard Depardieu.
debata

K dispozicii tak budú rôzne umelecké diela, riad, obrusy a tiež desiatky vín prestížnych značiek, ktorých cena je odhadovaná až na 6000 eur (153.000 Sk) za fľašu. O dražbe, ktorá sa bude konať 11. júla, informoval server cnews.fr.

Reštaurácia La Fontaine Gaillon, nachádzajúca sa v budove zo 17. storočia, otvorila v roku 2003 za prítomnosti mnohých celebrít. Depardieu bol jej väčšinovým akcionárom, ďalšie podiely mali v rukách jeho vtedajšia partnerka, jeden vinár z Bordeaux a prvý šéfkuchár podniku.

Aukčná sieň Ader očakáva veľký záujem. „Dražby nábytku z luxusných hotelov alebo ocenených reštaurácií vždy pritiahnu pozornosť verejnosti. Amatéri si prídu pre suvenír z legendárneho miesta a profesionáli pre vybavenie. A potom sú tu ľudia, ktorí sú len zvedaví,“ uviedli zástupcovia aukčnej siene.

Sedemdesiatročný Depardieu je známy ako milovník dobrého jedla a pitia, vlastní niekoľko viníc alebo podiel v nich. Investoval tiež do niekoľkých parížskych gastronomických podnikov, napríklad obchodu s rybami alebo lahôdkarstva. Svojich podielov sa ale teraz zbavuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #aukcia #koniec #reštaurácia #Gérard Depardieu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...