Blondínka z talentovej šou priznala sex terapiu! S manželom hľadali spojenie

Herečka a tanečnica Julianne Hough sa nebojí hovoriť otvorene o sexe. A nielen o ňom. Ale aj problémoch, ktoré museli prekonať s manželom.

10.07.2019 00:00
Herečka a tanečnica Julianne Hough. Foto: ,
Herečka a tanečnica Julianne Hough.
debata

Blondínka, ktorá momentálne sedí v porote šou America's got talent sa priznala v podcaste, z ktorého cituje portál JustJared.com, že s manželom využili služby online sex terapeuta. Dôvodom bolo, aby z manželského intímneho života dokázali s partnerom Brooksom Laichom vyťažiť čo najviac.

„Veľa ľudí ani nevie, čo vlastne chce. Moja zvedavosť mi zachránila život a úprimne zachránila mnohokrát aj náš vzťah,“ vyhlásila v podcaste Hough. Blondínka priznala, že s partnerom prežívali pocit, že „niečo nie je v poriadku“ v ich intímnom živote.

„Ale namiesto toho, aby sme akceptovali stav, aký je, pozreli sme sa na naše možnosti,“ pokračovala herečka a tanečnica. Terapeut, ktorého našli s manželom online, si údajne vzal ich „erotické odtlačky“ a porovnal vzájomnú kompatibilitu.

„Uvedomila som si pri tom teste, že existujú veci, ktoré mi dávajú pocit spojenie a intimity, ale sú iné ako tie, ktoré podobné pocity vyvolávajú v Brooksovi. Bolo to ako učiť sa reč jeden druhého – istý druh reči lásky – zoznam toho, ako uspokojiť jeden druhého sexuálne, ale aj intímne,“ dodala v rozhovore v rámci podcastu How men think. Hough sa za Laicha, profesionálneho hokejistu, vydala v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #terapia #manžel #Julianne Hough #Intimita

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...