Najväčšia bolesť v živote? Toto prekonalo aj pôrod, vyhlásila Kardashianka

Náročný pôrod, zranenie, úmrtie blízkej osoby, koniec vzťahu... dôvody, pri ktorých pociťujeme bolesť, bývajú rôzne. Televízna hviezda Kim Kardashian však má svoj vlastný pohľad "na vec".

10.07.2019 00:00
debata (1)
Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian v kreácii Mugler a jej manžel Kanye West. Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian v kreácii Mugler a jej manžel Kanye West.

V rozhovore pre Wall Street Journal sa 38-ročná internetová hviezda vyznala z toho, že najväčšiu fyzickú bolesť zažila iba pred pár mesiacmi. A týkala sa šiat! Áno, šiat.

Reč je, samozrejme, o špeciálnej kreácii – šatách z dielne Thierryho Muglera, ktorý si hviezda obliekla na cenách MET Gala. Korzet v šatách jej driek zmenšil o niekoľko centimetrov a ilúzia úzučkého pása bola dokonalá.

„Nikdy v mojom živote som necítila takú bolesť,“ vyhlásila Kim Kardashian. „Mala by som vám ukázať fotografie, ako to vyzeralo, keď som sa vyzliekla,“ dodala brunetka.

Už dávnejšie pritom priznala, že v korzete nebolo možné sadnúť si a tak si vlastne počas slávnostného gala v Metropolitnom múzeu, ktoré je spojené aj s niekoľkochodovou večerou, nedokázala sadnúť k stolu. Pre magazín Vogue tiež priznala, že do úvahy neprichádzalo ani ísť na toaletu. Ak by si šaty rozopla, už by sa do nich asi znovu nenasúkala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #Telo #Kim Kardashian #korzet #MET Gala

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...