Herečka šokovala tajomstvom zo spálne! Toto skúša s milovaným manželom

Najprv to bola herečka a tanečnica Julianne Hough, ktorá možno až príliš otvorila dvere do vlastnej spálne. A teraz ju nasleduje kolegyňa Sarah Shahi.

11.07.2019 11:20
Herečka Sarah Shahi na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Sarah Shahi na archívnom zábere.
debata (12)

Americká herečka, ktorá bola hosťom v šou Access Hollywood, prezradila pred kamerou, že s manželom Stevom Howeyom obľubujú nie úplne tradičnú sexuálnu praktiku. Z času na čas údajne ona sama využije umelý penis, ktorý si pripevní okolo pása a role sa v spálni vymenia.

„Raz za čas predsa jeden umelý penis neuškodí,“ s humorom vyhlásila Shahi v televíznej šou, kde obaja moderátori neveriacky počúvali, čo hovorí. „Vždy hovorím. Prečo by som mala byť tá jediná, čo musí prijímať. Niekedy chcem tiež rozdávať,“ pokračovala s humorom herečka.

Vzápätí tiež dodala, že za tieto slová ju bude pravdepodobne jej tlačová hovorkyňa neznášať. „Boh žehnaj mojej publicistke. Len nedávno sme začali spolu robiť. Už kýva hlavou,“ pokračovala so smiechom herečka, ktorej následne zo zákulisia štúdia priniesli tequilu.

Shahi a jej manžel Howey, ktorý sa naposledy objavil v seriáli Dead to me z produkcie Netflix, sú spolu osemnásť rokov a od roku 2009 sú zosobášení.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #penis #manžel #tajomstvo #Sarah Shahi

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...