Ariana Grande prehovorila o bývalých! Aké tajomstvá prezradila Vogue?

Má za sebou výnimočnú kariéru a to oslávila len 26. narodeniny. Speváčka Ariana Grande však nemá bohatý len profesionálny život.

11.07.2019 08:11
debata
Speváčka Ariana Grande stavila na svoj... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Ariana Grande stavila na svoj opulentný štýl. Speváčka Ariana Grande stavila na svoj opulentný "Barbie" štýl.

Americká hudobná hviezda sa stala tvárou nového vydania magazínu Vogue a pre augustové vydanie poskytla aj rozhovor, v ktorom sa neváhala vyjadriť k súkromnému životu. Za krátky čas, čo je na scéne, sa po jej boku vystriedalo niekoľko známych mužov. Azda najviac rezonuje meno rapera Maca Millera, ktorý pred časom umrel na predávkovanie drogami.

„Ten smútok je veľmi pohlcujúci,“ uviedla na margo straty bývalého partnera Grande. „Bol to ten najlepší človek, akého som poznala a rozhodne si nezaslúžil démonov, ktorí ho sprevádzali. Dlhý čas som bola akýmsi lepidlom, ktoé veci držalo pokope, ale postupne som začala vnímať, že držím stále menej a menej. A jednotlivé kúsky sa začali rozpadávať,“ komentovala Ariana Grande dôvod ich rozchodu, ku ktorému došlo niekoľko mesiacov pred Millerovou smrťou.

Pete Davidson a Ariana Grande na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne. Pete Davidson a Ariana Grande na archívnom zábere.

Rapera po boku speváčky vystriedal komik Pete Davidson, s ktorým sa po pár týždňoch randenia zasnúbila. Aj tento vzťah je už minulosťou. Grande pre Vogue priznala, že účinkujúceho zo šou Saturday Night Live vôbec nepoznala. S Davidsonom sa zoznámili krátko na to, ako sa na leto presťahovala do New Yorku.

„Priatelia ma volali, aby som sa presťahovala, lákali ma na leto plno zábavy. A potom sa objavil Pete a bol perfektným rozptýlením,“ vyhlásila Ariana Grande.„Bolo to celé frivolné a zábavné a bláznivé a úplne nereálne. Milovala som ho a nepoznala som ho,“ dodala speváčka.

Momentálne je bez partnera. Svojím bývalým však venovala napríklad hitovú skladbu Thank U, Next, ktorá sa objavila na jej ostatnom štúdiovom albume.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #milenci #Vogue #Ariana Grande #Mac Miller #Pete Davidson

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...