Angelina Jolie ovládla ulice Paríža! Usmiata a štýlová, pozrite sa, ako žiari

Boli časy, keď vidieť ju usmievať sa nebolo rozhodne na programe dňa. Ale zdá sa, že herečka a režisérka Angelina Jolie je posledné dni vo skvelej nálade.

11.07.2019 00:00
debata (3)
Herečka Angelina Jolie prichádza do hotela... Foto: Profimedia
Angelina Jolie prichádza do hotela Crillon v Paríži Herečka Angelina Jolie prichádza do hotela Crillon v Paríži, kde je ubytovaná počas svojho pobytu vo francúzskej metropole.

Hollywoodska hviezda a držiteľka Oscara sa v týchto dňoch nachádza v Paríži, kde sa okamžite stala stredobodobom pozornosti. Diva pricestovala do metropoly Francúzska nakrúcať novú reklamu na parfum značky Guerlain, ktorého je tvárou.

Popri tom však stihla aj niekoľko súkromných aktivít, medzi nimi nákup hračiek v slávnom hračkárstve či výlet do niekoľkých butikov. Paparazzovia, ktorí ju sledovali, zachytili hviezdu aj počas príchodu do hotela, kde stihla ešte pred vkĺznutím do jeho útrob, rozdať pár autogramov a ochotne aj zapózovala pred objektívmi.

Pohľad na 44-ročnú hviezdu bol príťažlivý. Jolie si obliekla model letných pruhovaných šiat, ktoré siahali až po zem a doplnila ich slnečnými okuliarmi a drobnou kabelkou. V rukách jej nechýbala ani papierová taška kozmetickej značky, ktorá jej pobyt v Paríži pravdepodobne platí. Nuž, ale pre reklamu všetko!

Pred pár dňami sa na internete objavil nový trailer k pokračovaniu filmu Vládkyňa zla z produkcie štúdií Disney. Do slovenských kín príde v októbri tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Angelina Jolie #paparazzovia #Paríž #Guerlain

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...