Švagriné spolu ako mamy! Meghan a Kate prekvapili, veľká premiéra pre Archieho!

Najmä bulvárne médiá dookola opakujú príbeh o tom, ako to medzi švagrinami, vojvodkyňami Meghan a Kate škrípe. Ale v stredu popoludní to naozaj tak nevyzeralo. A Meghan poriadne prekvapila.

10.07.2019 20:38
debata
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu so synčekom... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu so synčekom Archiem Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu so synčekom Archiem na snímke reportérov. Zachytili ich počas charitatívneho turnaja v konskom póle.

Manželka princa Harryho sa spoločne so svojou švagrinou objavila celkom prekvapivo na charitatívnom turnaji v konskom póle. A nie náhodou. Manželia oboch dám sa totiž preháňali na koňoch a snažili sa zvíťaziť a získať titul spojený s finančnou podporou pre neziskovú organizáciu.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge so svojimi troma...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge so svojím...
+5Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu so synčekom...

Hoci princ William, aj jeho mladší brat Harry predvádzali v sedle skutočný talent a jazdecké umenie, pozornosť objektívov sa sústredila najmä na ich manželky. A tiež na malého Archieho, najmladšieho člena kráľovskej rodiny.

Áno, to bolo asi najväčšie prekvapenie celého dňa – vojvodkyňa Meghan vzala svojho dvojmesačného synčeka so sebou a postarala sa tak o prvú verejnú akciu, kde sa Archie objavil. Počas minulého víkendu sa konal jeho krst, ale z toho bola verejnosť aj médiá vylúčené. Tentoraz sa však spokojná mama túlila k svojmu balíčku šťastia a vyzerala veľmi uvoľnene a spokojne.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge so svojimi troma... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Vojvodkyňa Kate z Cambridge so svojimi troma deťmi, princom Louisom, princom Georgeom a princeznou Charlotte sa tiež zúčastnila na Royal Charity Polo Day. Vojvodkyňa Kate z Cambridge so svojimi troma deťmi, princom Louisom, princom Georgeom a princeznou Charlotte sa tiež zúčastnila na Royal Charity Polo Day.

Už tri ratolesti má na starosti jej švagriná Kate a tak ju objektívy zachytili najmä v spoločnosti detí, najviac s najmladším Louisom, ktorý na jar oslávil rok. Obe vojvodkyne však pôsobili spokojne a uvoľnene. Britské médiá zachytili Kate so srdečným smiechom na perách a Meghan zase, ako nežne bozkáva svojho syna a družne diskutuje so švagrinou.

zväčšiť Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so synčekom Archiem v náručí (v popredí) a jej švagrinú Kate, vojvodkyňu z Cambridge (vzadu). Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so synčekom Archiem v náručí (v popredí) a jej švagrinú Kate, vojvodkyňu z Cambridge (vzadu).

Minulý rok sa spoločne dvojica ostrosledovaných vojvodkýň objavila na zápase počas tenisového turnaja vo Wimbledone. Očakáva sa, že možno tak urobia aj tento rok. Obe už stihli jednu účasť aj na tohtoročnom slávnom grandslamovom turnaji. Každá však prišla na zápas v iný deň. Počas nasledujúceho víkendu sa konajú finálové zápasy mužskej aj ženskej dvojhry a očakáva sa, že práve tam zamieria Meghan a Kate spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #láska #vzťah #konské pólo #švagriná #vojvodkyňa Meghan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...