Jason Momoa rozdelil fanúšikov! Prišla kritika za tatkovské bruško aj pochvaly

Diktát krásy je v Hollywoode neúprosný. Vie o tom už svoje aj herec Jason Momoa, ktorý minulý rok bodoval vo filme Aquaman.

12.07.2019 00:00
debata
Herec Jason Momoa a jeho manželka Lisa Bonet na... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herec Jason Momoa a jeho manželka Lisa Bonet na prehliadke Fendi Couture v Ríme. Herec Jason Momoa a jeho manželka Lisa Bonet na prehliadke Fendi Couture v Ríme.

Hrdina komiksového spracovania, ktorý sa objavil aj v snímke Barbar Conan či seriáli Hra o tróny, roky pútal pozornosť svojou vyšportovanou figúrou a svalmi. Na nedávnej dovolenke v Taliansku sa objavil na pláži a zábery, ktoré zverejnili médiá (napríklad portál US Weekly), rozdelili jeho fanúšikov na dve polovice.

Jedna, tá kritickejšia, sa okamžite pustila do Momou za to, že už „údajne“ nie je v takej forme ako kedysi. Objavili sa označenia „tatkovská figúra“, niektorým prekážalo, že Momoa už nemá tehličky, ale klasické chlapské brucho (v jeho prípade skôr bruško).

Na jeho obranu sa však na internete ozvali aj hlasy, ktoré sa pustili do samotných kritikov. „Prestaňte kritizovať a hejtovať. Len žiarlite,“ zneli niektoré komentáre.

Samotný Momoa sa k debate o svojom tele a kondícii nevyjadril. Ale asi to ani je potrebné. S manželkou Lisou Bonetovou sa minulý týždeň objavili spoločne na prehliadke Fendi Couture v Ríme a herec sa neváhal obliecť do priehľadnej košele. A veruže, stále je to fešák!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Instagram #Telo #forma #Jason Momoa #brucho

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...