Meghan ako nočná mora pre ľudí z Wimbledonu? Pekné slová o nej nepočuť

Kritika na hlavu vojvodkyne Meghan sa najnovšie zosypala zo zdroja, ktorý je údajne členom organizačného štábu známeho tenisového turnaja vo Wimbledone.

11.07.2019 15:05
debata (5)
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan (v strede) si tiež užila... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan (v strede) si tiež užila atmosféru Wimbledonu. Podporiť prišla svoju kamarátku Serenu Williamsovú. Za ňou sedí ochrankár, ktorý od nej odháňal divákov.

Ako napísali noviny The Times s odvolaním sa na nemenovaného zástupcu, účasť manželky princa Harryho bola „nočná mora“. „Ona bola nočná mora,“ citovali tiež noviny rovnaký zdroj.

Podľa informácií, na ktoré sa denník odvoláva, pripravila matka dvojmesačného princa Archieho organizátorom hneď niekoľko problémov. „Chcela prísť inkognito, ale nastali s tým problémy. Tiež ju nemohli usadiť do kráľovskej lóže, pretože mala oblečené na sebe džínsy,“ znejú slová ďalšieho nemenovaného informátora.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na tenisovom...
+3Vojvodkyňa Meghan (v strede) si tiež užila...

To však údajne nebol pre Meghan vlastne problém, pretože jediné, čo pre ňu bolo dôležité, bolo vidieť hrať Serenu Williamsovú. Známa americká tenistka je jej blízkou priateľkou.

Podľa názorov zo zákulisia Wimbledonu bolo obrovským faux pas, že si Meghan nešla pozrieť domáceho Andyho Murraya, ktorý nasledoval práve po zápase Williamsovej. „Neísť si pozrieť Brita, keď je členkou kráľovskej rodiny je obrovský prešľap,“ tvrdí zdroj pre The Times.

Ako už skôr ukázali zábery reportérov zo zápasu, ktorý sa odohral už minulý týždeň, príjemné pocity vraj nevyvolala vojvodkyňa ani medzi jej fanúšikmi a návštevníkmi tenisu. Keďže sedela na bežne dostupných miestach na tribúne, niektorí hostia sa k nej dostali pomerne blízko a chceli si ju odfotografovať. To však okamžite zarazil ochrankár, ktorého mala americko-kanadská herečka pri sebe.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #kritika #organizácia #bulvár #nočná mora #vojvodkyňa Meghan #wimbledon 2019

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...